6 reaktioner på ”Vi skall inte lita på coronatesterna”

 1. Hej
  Mycket intressant Lars Bern. Tyvärr slutar det fungera på ca 23 min?
  Mvh Helen karlsson

 2. Videon om otillförlitliga tester, avbryts och går ej att se i sin helhet. Sedan klarar jag inte av att skaffa ett konto här, kan någon hjälpa mig?
  Mvh
  Benny B

 3. Jag skulle vilja kika på den nypublicerade granskningen av PCR-testningen. Kan du ange titel och författare?

 4. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  Läkemedelsbolagen och politiker vet att tester inte är fungerade. Och det tyder på att det är något annat som skall göras. Jag tror det har med vaccination ihop med 5G. Verkar vara något ondskefullt dom skall genomföra. Vi måste försöka stoppa detta. Men det verkar inte bli så lätt. Många människor är så lurade.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen