Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kina har 3 döda i Covid-19 per miljon

Kina har 3 döda i Covid-19 per miljon

Vad är orsaken till att Kina har fått kontroll över SARS-CoV-2 virusets spridning och bara registrerat 3 dödsfall per miljon invånare? Denna situation är klart uppseendeväckande med tanke på att vi i Sverige och flertalet andra västländer ligger över 600 döda per miljon, alltså 200 ggr högre. Vi ser även mycket låga dödstal i en rad andra asiatiska och även afrikanska länder.

Det är ett mysterium för mig att vår folkhälsomyndighet och vår forskarelit inom epidemiologi inte för länge sedan tagit reda på, vad kineserna och vissa andra asiatiska länder gör för att bli så framgångsrika i coronakampen. För det kan väl ändå inte vara så att västvärldens skolmedicin med öppna ögon låter människor gå i döden i tusentals för att skrämma upp allmänheten och bredda marken för en ytterst osäker vaccinationskampanj?

Pfizers påstående att man hade ett 90% effektivt vaccin färdigt, visade sig vara mest varmluft för att VDn skulle kunna sälja en massa aktier med jättevinst. Det vaccin man skröt med måste förvaras vid en temperatur på minus 80 grader C, vilket kräver ytterst avancerade kylutrymmen som finns på ytterst få ställen. Då låter det mer lovande med ryssarnas Sputnik V som har en effektivitet på 92%.

Är skillnaden mellan Kinas skolmedicin och vår att våra medicinmän i första hand sneglar på vad som är bäst för Big Pharma?

Jag har själv försökt analysera vad som skiljer mellan Kinas och vår hantering av smittan. Det framkommer att traditionell kinesisk medicin (TCM) spelat en viktig roll i kampen mot Covid-19. Det gamla kinesiska medicinska systemet, som har praktiserats i Kina i tusentals år, ger stora hälsofördelar för fler människor runt om i världen. Bl.a. har det spelat en viktig roll i kampen mot Covid-19 pandemin i Kina, med många patienter som återhämtat sig efter behandling med en kombination av TCM och modern medicin. Av alla bekräftade Covid-19 fall på det kinesiska fastlandet, fick 92 procent TCM behandling. I Hubei provinsen, det område som drabbats hårdast av pandemin i Kina, har mer än 90 procent av alla Covid-19 patienter som fick TCM behandlingar förbättrat sitt tillstånd.

Mot denna bakgrund borde det vara självklart för vår skolmedicin att ta del av den erfarenheten och se om inte även vi i Sverige borde sätta in samma behandling, med tanke på hur bra det har gått i Kina.

Jag har även lyssnat på Dr. Victor Marcial Vega från Puerto Rico som har haft nära kontakter med kinesiska forskare i Wuhan. Han berättar att man i Kina satt in behandling med höga doser C-vitamin i stor skala. Intravenös behandling av de allvarligt sjuka och oral profylaktisk behandling av främst all sjukvårdspersonal. En massiv forskning visar även att ordentliga doser D-vitamin är ett viktigt profylax.

För den svenska skolmedicinen som mest går i Big Pharmas ledband är detta med billig vitaminbehandling ett rött skynke. Det finns inga pengar att tjäna där. Björn Olsen som är professor i infektionssjukdomar från Uppsala universitet är ett typiskt exempel på en forskare inom det skolmedicinska etablissemang som alltid går Big Pharmas ärenden. Han gick i våras ut i boulevardblaskan Expressen och stämplade läkaren Annika Dahlqvist som kvacksalvare när hon förordade C-vitamin som profylax mot Covid-19. Jag tror att den attityden hos våra främsta skolmedicinare kostat tusentals svenska liv och fortsätter att göra det.

Det är nu synnerligen angeläget att våra hälsomyndigheter skyndsamt sänder forskare till Kina och tar ordentligt reda på hur de gör för att bota sina Covid-19 patienter och för att kunna stoppa smittspridningen. Att sätta in höga doser C-och D-vitamin hos sjukvårdens och äldrevårdens personal kan man göra direkt. Här gäller det tusentals svenska liv.

Lars Bern

Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

15 reaktioner på ”Kina har 3 döda i Covid-19 per miljon”

 1. ? Varför hittar inte obducenter, (Elisabet Englund, Lunds Universitet bl.a), virus i vävnaderna i kropparna? Hon tycker det är ett mysterium.
  Tittar vi åt fel håll? Vi blir bestrålade av skadliga mikrovågor som aldrig förr, dygnet runt. Mår vi bättre av det?
  Om min misstanke är riktig kommer Covid-19 aldrig att försvinna. Vaccinet är i så fall en skadlig personlig behandling som utvalda slipper.
  Öppna ögon och hjärna och undersök saken!

 2. Visst finns det forskning som stödjer tanken/tron/vetskapen att vitaminerna C och D, via immunförsvaret, stärker våra positioner gentemot SarsCov-2 och Covid-19. En intressant, om än inte stor studie, kom från Spanien 4/9 i år; intensivvårdspatienter med lunginflammation pga Covid-19 klarade sig tydligt bättre med mycket höga doser D-vitamin, jmf med den på detta viset obehandlade gruppen. // Vad gäller rapporter från Kina, måste vi ju först tro att dessa rapporter är sanna, och om de då är sanna, så finns givetvis ett absolut skäl att omedelbart ta reda på hur kineserna gjort för att uppnå de överlägsna resultat, som Lars Bern skriver om i artikeln ovan.

  1. Lars Bern

   Jag tar 10 g C-vitamin och 5000 IE D-vitamin dagligen. Jag har länge tagit 10g C-vitamin för att stoppa den gikt som plågat mig i över 20 år. Som profylax mot SARS-CoV-2 borde det räcka med 5 g utspritt över dygnet ihop med citronsaft som ökar upptaget.

   1. Hej Lars!

    Har vänner i Taiwan som berättar att de tar tempen morgon och kväll samt att anställda blir temperaturkontrollerade när de kommer till sitt arbete..detta kombinerat med andningsskydd har inneburit att de haft få Covid-fall samt att de som visar tecken på smitta etc snabbt går i karantän och att de runt omkring dem även testas.

    De lärde sig av Sars2- epidemin.

    Mina vänner i Taiwan tar C-vitamin, D-vitamin och Zing samt TCM.

    Kolla gärna Covid-statistiken för Taiwan med ca 25 miljoner invånare .

    Hälsning

    Thomas Langborg

 3. Det obegripliga är ju, att man inte ens vill PROVA sig fram med mera C och D-vitamin. Vad har man att förlora egentligen? Skadligt kan det ju ändå inte vara.

  Alltså kvarstår bara dyrkandet av skolmedicinen!! Man blir ledsen över globalismens tillskyndare!!

  Fortsätt Lars, för vi är många anhängare till ditt resonemang och blir fler och fler!! ❤❤❤

 4. Inte vet jag men om man tittar på dödstalen i Sverige enligt SCB:s statistik för 2019 och 2020 så har vi inte alarmerande många fler än föregående år utan det ligger på samma nivå. Det blev ju en våldsam hysteri i dagstidningarna om covid 19. Även jag var orolig och gick på bluffen. De skaffade containrar vid sjukhusen att stapla döda i. Hur många blev använda? Nej hysterin känns ha andra orsaker. Agenda 2030?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen