Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När skall skolmedicinen börja bry sig mer om vår hälsa än om Big Pharmas vinster?

När skall skolmedicinen börja bry sig mer om vår hälsa än om Big Pharmas vinster?

Folkhälsomyndigheten och andra medicinska myndigheten bedriver nu en kampanj, med rekommendation att de personer (såsom äldre och multisjuka) som löper ökad risk att bli svårt sjuka eller avlida om de får influensa, bör vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Den som inte hör till en riskgrupp, men som vill undvika att få säsongsinfluensa, kan också vaccinera sig rekommenderar man. Men hur genomtänkt och klok är egentligen denna rekommendation?

I en nypublicerad studie med titeln Positive association between COVID-19 deaths and influenza vaccination rates in elderly people worldwide framgår att de i riskgruppen äldre som tagit säsongsinfluensavaccinet löper en ökad risk för död och allvarlig sjuklighet vid Covid-19. I det rubricerade diagrammet från studien framgår tydligt korrelationen mellan frekvensen av influensavaccin och dödlighet i Covid-19. Även andra studier har visat liknande resultat.

Mot denna bakgrund måste vi ställa oss frågan vilken den bästa strategin är för att skydda äldre personer i riskgrupper mot Covid-19?

Eftersom vaccinationen mot säsongsinfluensan ändå inte ger något heltäckande skydd och den bevisligen ökar risken vid Covid-19, borde de medicinska myndigheterna tänka lite längre och komma med alternativa och bättre strategier. Vi har faktiskt haft vacciner mot influensa i decennier, men vi har ändå kvar de årliga influensaepidemierna.

Jag har tidigare skrivit om den strategi mot Covid-19 som lanserats av den kände kardiologen Aseem Malhotra. Han förordar en radikal kostomläggning som han menar på tre veckor kan kraftigt förbättra oddsen vid en Covid-19 sjuklighet. Självklart medför hans kostomläggning inte bara ett bättre immunförsvar mot Covid-19 utan även mot de andra influensorna.

Med bl.a. tanke på den totalt näringsfattiga och undermåliga kost som ofta serveras på våra äldreförvar, borde man börja där. En kostomläggning i linje med Malhotras förslag bör därtill kompletteras med rejäla kosttillskott av främst C- och D-vitamin, långt över de nivåer som skolmedicinen rekommenderar. Därtill bör man även ge tillskott av zink m.fl. mineraler. På det sättet ger man våra sköraste äldsta ett långt bättre skydd mot infektioner som Covid-19 och andra influensor, än vad vaccinationerna ger.

Det ni skall fråga er, är varför ALDRIG den typ av åtgärder som Malhotra föreslagit förordas av vår skolmedicin? Den senare är tyvärr totalt dominerad av läkemedelsindustrins intresse av att sälja sina vacciner. Vad som är bäst för de gamlas hälsa har alltid lägre prioritet. Själv är jag 78 år och har slutat att ta dessa vaccindoser varje år, jag väljer istället en kost i linje med Malhotras rekommendation och lämpliga vitaminer som stärker mitt immunförsvar.

Lars Bern

Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

8 reaktioner på ”När skall skolmedicinen börja bry sig mer om vår hälsa än om Big Pharmas vinster?”

 1. Den här meningen satte ord på min intuition. Vi har faktiskt haft vacciner mot influensa i decennier, men vi har ändå kvar de årliga influensaepidemierna. Det är så jag känt. Hålla på och vaccinera sig varje år känns ju meningslöst när det varje år kommer en ny mutation. Nej jag får nog hålla med min kusin som är multisjuk men vägrar vaccin – nåt ska man ju dö av! Sjukdomar är naturens sätt att hålla nere en population där de starkaste ska överleva. Ju fler sjukdomar människan hejdar desto fler nya uppstår. Aids Sars C-19 osv. Men det håller Big farma igång med stora vinster.

  1. Årliga vaccinationen är bra investering för Big Pharma. Skolmedicinens personal är så felutbildade indoktrinerade och dumma i huvudet så de bara harvar på.

   Jag tror inte det är naturens sätt att hålla nere populationen. Det är kapitalister som suger ut folket genom att förr i tiden svälta dem och nu för tiden tillverka undermålig mat , kroppen svälter fast magen är full.

 2. Skolmedicinen kommer aldrig att förändras och bry sig om vår hälsa.
  De behandlar symtom och någon skrev på facebook att nu står det att sjukvården ska lindra inte bota.

  Skolmedicinen är uträknad och uppbyggd av Deep State. Efter att ha håvat in pengar på oss ska de nu ha ihjäl oss med vaccin.

  Mycket i din bok är riktigt även om jag saknar en hel del. Men det kommer kanske med i nästa upplaga?

  Energimedicin är en ny fantastisk vetenskap som vi kan tillämpa för att aldrig bli sjuk. Och även bota sjukdomar.

  I de bästa av världar hade våra styrande börjat införa detta i vårt samhälle.

  Forskningen om mikrober som belastar oss och som man kan döda med frekvenser har också undanhållits oss. Detta forskade Raymond Rife om i början av 1900-talet och senare fortsatte Hulda Clark

  Många alternativa terapeuter använder frekvensapparater.

  De flesta i den här föreningen har åtminstone ett ben kvar i skolmedicinen. Ni är lite för mycket inkörda på att kosten ska lösa alla problem.

  Låt oss diskutera kroppens självläkande system. Det är något som verkligen skolmedicinen förstör.

  Ni springer hos alla möjliga doktorer beroende vilken kroppsdel som felas.
  Doktorerna skriver ut sina gifter utan att bry sig om alla andra burkar du äter ur. De bryr sig inte om hur din lever klarar alla dessa gifter.

  Jag är 68 år och äter inga som helst medel från Big Pharma. Även kosttillskott är jag sparsam med.

  Helst vill jag inte handla på apotek. Men jag köper tandpetare, vit tejp och natriumklorid som behövs till ” Monikor ” för att få bra kontakt . Man dränker in bomullstussar med saltlösningen och sätter i klämmorna runt handlederna.

  Att man kan göra hårmineralanalys och under högst 6 månader äta kurer för att rätta till att man har rätt balans av näringsämnen saknar jag i din bok.

  Min apparat ” Monikor ” tar inte bara hand om onda mikrober utan den diagnostiserar efter meridianer som i österländsk medicin. Och behandlar, man kan säga att det är akupunktur utan nålar. Den korrigerar också mikronäringsämnen.
  Jag har inte haft apparaten så länge och har mycket kvar att lära.

  Jag har köpt den av Boris Aranovish, Människans Resurser AB. Jag utbildar mig också för att lära ut hur man kan påverka sin kropp genom att med sina tankar få kontakt med det undermedvetna.

  Det är inte svårt om man har rätt inställning. Man ska veta vad man vill och inte tänka att man ska prova. Boris metoder är unika. han började med att studera och lära av munkarna i Tibet.
  Nu har han utvecklat metoder för moderna människan.

  Själv fick jag ordning på mitt sneda bäcken så jag slapp byta min led mot en konstgjord.

  Detta handlar också om andlighet. Lästips Bruce Lipton ” Tro, dogmer och biologi Hur vårt undermedvetna styr våra gener ”

  När det gäller vaccination är det antingen eller. Antingen tror man att det är ett skydd eller också gör man det inte.
  Jag gör det inte . Jag vaccinerar inte mot något. Aldrig att jag sprutar in gifter i min kropp. Och vi gör det på våra spädbarn fast de inte har utvecklat immunförsvar förrän i 3-årsåldern.

  Varför är det så många barn som föds m ed immundefekter. Är det för generationer innan blivit vaccinerade ?

  Tänker ni någonsin på vad det är för ämnen i mediciner. Ett litet piller kan innehålla 4 obskyra färgämnen varav ett är AZO färg.

  Nej , jag tycker att ni som går till skolmedicinen ska betala vad det verkligen kostar. Om ni fick lägga en betydligt högre summa än ni gör nu skulle ni nog söka till någon som botar.

  Akutsjukhus kan staten bekosta . Skolmedicinen är bra på akuta tillstånd och där finns inget alternativ.

  Jag undrar också över varför alternativa utövare inte hörs, inte ens i alternativa media ?

  1. Bra idé att man skall betala mer för vård inom skolmedicin. Då kanske fler väljer alternativ. De flesta väljer konventionell vård för det är billigast. Varje människa bör ha rätt att välja om han vill ha naturmedicin eller skolmedicin, Efter ett tag skulle då skolmedicinen ha väldigt lite att göra.

 3. Som jag förstår det är det ett statistiskt samband inte ett orsakssamband. Läs studien i sin helhet. Det kan finnas fördelar också.

  1. Det är ingen pandemi och ingen farlig smitta. Politikerna och myndigheterna ljuger.

   Obegripligt för mig att ni tror på dem. De har ljugit om amalgam och hur gifter påverkar oss. De ljuger om forskningen av elektromagnetisk strålning och bygger ut 5G

   De har ljugit om terrordåd. Det har inte varit några terrordåd. Bilderna är från övningar mot tänkta olyckor och naturkatastrofer. Ole Dammegård har funnit ut det och känner igen skådespelare och att det alltid är en samhällsövning dagen innan.
   De vill skrämma oss. Och få oss att begära skydd mot “terroristerna” som de sen kommer att använda mot oss

   De förnekar Chemtrails och HAARP. Jag kan se det med mina egna ögon och läsa om det . Jag har skrivit till riksdagspartierna MP, Liberalerna, Kristdemokraterna, Moderaterna och SD förnekar. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet svarar inte och när man mailar igen är man blockad.

   Ni borde bekymra er mer över vad de besprutar oss med från luften och är det därför insekter och fåglar minskar.

   Kolla på Geoengineering Watch !

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen