Den Metabola Pandemin

Boken Den Metabola Pandemin är nu efter två år slutsåld. De som vill läsa boken men som inte hunnit köpa ett ex kan fortfarande köpa den som e-bok.

Jag vill tacka alla sympatisörer för det överväldigande mottagande som boken fått. Skälet att jag inte låter trycka fler böcker är att jag just nu arbetar på en ny bok anpassad till det aktuella hälsoläget i världen. Att samla material till den tar sin tid, varför det kan dröja ett halvår innan boken kommer i tryck.

Den nya boken skrivs under arbetstiteln:

CORONAPANDEMIN i skuggan av den verkliga Metabola Pandemin

Lars Bern

9 reaktioner på ”Den Metabola Pandemin”

 1. Hej,

  Jag skulle gärna köpa boken “Den Metabola Pandemin” men kunde bara få tag i en E-bok.

  Finns det någon möjlighet att köpa den som trycksak nu eller i framtiden?

  Är den nya boken “CORONAPANDEMIN i skuggan av den verkliga Metabola Pandemin” en utökad upplaga av originalboken eller en helt ny bok?

  När förväntas “CORONAPANDEMIN i skuggan av den verkliga Metabola Pandemin” komma ut i handeln?

  Med vänlig hälsning
  Per-Erik

 2. Hej, du använder många förkortningar i boken och det vore bra om det fanns en rubrik med FÖRKORTNINGAR. Minnet är kort.
  Mvh Arne G

 3. Den första boken läste jag med stor behållning och propagerade för boken i olika sammanhang. Till sist gav jag bort mitt exemplar med vissheten att kunna köpa en ny. Skrev och beställde ett antal ggr. men tyvärr inget svar från RMH, som jag beklagar. Inte bara för min egen del utan för Riksföreningens del. Vi, om jag får skriva så, måste föra ut denna kunskap på bästa sätt och kan alltså inte “slarva” bort en ev. medlem och kund. Bättring efterlyses.

 4. Oh, tur att jag hann köpa den. Då jag fått diabetes 1 via en mycket svår inflammation i bukspottkörteln så är den numera min uppslagsbok.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen