14 reaktioner på ”Är propagandan runt coronapandemin styrd av globalisternas intressen?”

 1. Du Lars Bern har ju uppmärksammat relationen mellan familjen Rockefeller och Läkemedelsindustrin. Det är intressant att traditionen att lura människor på det farmakologiska området går tillbaka till fadern till John Rockefeller Sr, William Avery “Devil Bill” Rockefeller Sr, som byggde upp sin och familjens förmögenhet med olika former av lurendrejeri, bl.a. vad gällde olika undergörande elexir. Han tränade enligt uppgift upp sina söner genom att lura dem hela tiden: https://en.wikipedia.org/wiki/William_Rockefeller_Sr.

 2. Globalisternas mål och olika aktiviteter för att nå målet finns i boken ” Sakta vaknar de upp ” Ingmar Värnström är tyvärr slutsåld, låna på bibliotek.

  Målet är” New World Order ” och dessa psykopater skall då styra hela planeten Tellus. Och när ni listat ut vilka de är inser ni nog att det är bättre att vara död än att låta dom styra en. Vill ni veta framtiden skaffa då boken ” Sakta vaknar de upp ” Ingmar Wärnström. Det är en billig livförsäkring.

  Efter ha läst lite i boken ” Sakta vaknar de upp ” inser ni att de är satanister och de har en chef Satan och finns han finns även hans motsats som har ett namn på hebreiska Jahve. Det finns 1000 gudar och säger ni bara gud när ni ber tillber ni också de 999 andra gudar samtidigt.Det är därför hans namn är borta från er bibel för att lura er, så er bön inte blir hörd.Fast ni måste leva som hans son Jesus om han skall lyssna på er bön, och det gör Jahve om ni verkligen söker honom finner han er istället. Men var ödmjuka, för det är de som skall besitta landet när Jahve gjort upp med SATAN och resten av världen. Det är därför som globalisterna börjar få så brått med att göra medborgare urfattiga, så att anarkin kan erövra världen och de skall då komma med lösningen i allt elände, “New World Order “. De kräver att man måste ha en partibok i New World Order, då tillhör man Satan. Men gå inte med för då är det kört, han kommer aldrig att vinna ändå, det finns mer än 8 miljoner människor i alla språk som tillber Jahve i dag. Dessa håller sig Satan i från, för han vet att de aldrig kommer att byta sida. För vadet håller på att löpa ut mellan Satan och Jahve.

  Då är det bättre att välja den goda sidan och klara sig istället, för Jahve har lovat att de som följer hans son och älskar sin nästa skall räddas. Jahve säger jag skall hellre utplåna hela jorden än att inte infria varje ord jag lovat profeterna.

 3. Mycket bra översikt – och den speglar en utomordentlig dyster framtid i klorna på “business”. Ointresse, flathet och naivitet spelar oligarkerna i händerna men när ska vi vakna upp?

  1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

   Fler och fler vaknar upp. Det är bara att sprida kunskap om det vidare. Det är som att vi är i krig.

 4. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  Ja globala intressen styr covid-19 vaccinationer i framtiden. Mycket viktigt att folk inte tar ?. Globalisterna gör detta endast för att göra oss sjukare och skörrare och få väldigt mycket pengar för sådant som inte behövs.

  1. Ge mig ett tips hur vi kan undvika tvångsvaccinering. T.ex. om de spärrar kontot för vagginvägran. Allt är möjligt – se hur det går till i Australien Lockdown och tvångsvaccin redan där.

   1. Det blir ingen tvångsvaccinering. Sverige har inte beställt vaccin doser för hela befolkningen. Jag själv är inne på mitt 75:e levnadsår. Jag skyddar mig genom att bära Sundströms helmask med visir och partikelfilter när jag besöker en butik. Men jag kommer definitivt inte vaccinera mig.

    1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

     Var så säker det kommer mer vaccin. 6milj doser från en leverantör. Sen är det beställt från flera andra tillverkare. Det kommer att räcka till ca 20 miljoner minst.

    1. Vi skall alla tvingas att bo i städer och år 2025 skall vi endast vara 500 milj människor i världen! jag bor på landet och vill absolut inte tvingas till staden.Agenda 2030 = horror!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen