Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fröoljor det största hotet mot hälsan.

10 reaktioner på ”Fröoljor det största hotet mot hälsan.”

 1. Jag har jättesvårt att hänga med när det är engelska, lider av utmattning. Finns någon slags sammanfattning.

 2. För oss andra som bara har swinglish som andra modersmål – gärna ett kort sammandrag så vi hajar nyanserna och förstår budskapet till fullo.

 3. Mycket intressant föreläsning! Gav ett fantastiskt bra perspektiv på vad det dåliga fettet och vad jag kallar “fettskräcken” som vi levt med i västvärlden så länge. Det skulle vara såååå lite mättat fett som möjligt i ALLT! Barnen skulle ha lättmjölk och margarin!! Nu ser vi hur det har gått, dax att dra upp huvudet ur sanden och inse att vi har blivit lurade! Detta måste spridas, vi kan ju enkelt ändra på detta genom att tänka om!
  Tänker fortsätta göra det jag kan i mitt arbete som hälsocoach.

 4. Kokosolja lär vara det enda vi skall använda, till och med bättre än olivolja sägs det.

   1. Carina Jonsson

    Filmarkivet har en sevärd reklamfilm om smör från 1977 (1 min).
    Det fanns väldigt mycket reklam för margarin. Smöret blev hånat och förtalat. Och till sist måste det ha kokat över hos smörproducenterna, som svarade med en reklamfilm man kan undra om man ens får göra. Här kommer en hel lastbil med äckliga margarinkokare och observera att varumärkena till och med finns med på overallerna. https://www.filmarkivet.se/movies/smor/

 5. Nej tack till alla fröoljor! Se upp på restauranger. Alla använder dom. Tur om man kan få dressing med olivolja. Men det är en chansning huruvida det är äkta oliv eller fake.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen