Sabotaget av den medicinska vetenskapen

Så upplever vi åter ett i den långa raden av bevis för hur det enormt mäktiga mat/medicinindustriella komplexet utövar sin makt över skolmedicinen, nutritionen och den medicinska vetenskapen. Hit hör alla läkemedels- och livsmedelsföretagen tillsammans med de myndigheter som en gång skapades för att skydda allmänintresset såsom Socialstyrelsen, Läkemedelsverket och Livsmedelsverket. Genom en omfattande vänskapskorruption har de enorma ekonomiska intressena inom industrin skaffa sig ett näst intill totalt inflytande över dessa myndigheter. Samma intressen har även ett stort inflytande över propagandamedierna MSM och deras korrumperade journalister.

Alla som är yrkesverksamma inom detta komplex är satta under maximal press för att visa total lojalitet med dess intressen. Dit hör hela läkarkåren.

Hjälteläkaren och vännen Annika Dahlqvist har begärt att få sin läkarlegitimation återkallad sedan hon återigen blivit påhoppad av komplexets lobbyister i propagandamedierna (MSM). Annika har genom sin opinionsbildning på hälsoområdet räddat hundratusentals människor från metabol sjukdom och för tidig död. Jag talar här av egen erfarenhet. Detta har givetvis gjort henne till fiende nummer ett för det mat/medicinindustriella komplex som lever på att hålla människor kroniskt sjuka. I det aktuella fallet är Annikas brott att hon påpekat självklarheten att höga doser C-vitamin stärker människors immunförsvar mot virusinfektioner. Det finns tiotusentals vetenskapliga studier som stödjer detta påstående.

Annika skriver själv på sin blogg att hon fått brev från IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) som är knutna till Socialstyrelsen, om att flera hade anmält henne dit med yrkande om att hennes läkarlegitimation skulle återkallas.

”Orsaken att flera hade anmält mig just nu var att de hade blivit upprörda efter Anna Bäséns artikel i Expressen, där hon anklagade mig för att vara en kvacksalvare som tjänar pengar på min kvacksalveriverksamhet. Malin Lernfelt tog upp budkaveln och skrev en ledarartikel som publicerades i alla(?) Sveriges tidningar om att jag var en kvacksalvare som borde avlegitimeras.

Några veckor senare fick jag ett brev från IVO om att de skulle lämna över mitt ärende till HSAN (Hälso- och Sjukvårdens Ansvarsnämnd) som skulle fatta beslut i ärendet. IVO rekommenderade att de skulle besluta om återkallande av legitimationen. Nu tyckte jag att det blev obehagligt, så jag skickade in en ansökan till HSAN om att min legitimation skulle återkallas frivilligt.  Det kändes bättre att lämna tillbaka frivilligt, än att den skulle dras med tvång. Jag fick igår brev från HSAN att min legitimation är indragen på min begäran.”

 

Bakgrunden är att det mat/medicinindustriella komplexets lobbyister just nu bedriver en intensiv propaganda i sina MSM mot allt som vi människor kan använda för att stärka vårt immunförsvar mot det aktuella Covid-19 viruset. Det gäller att till varje pris ingjuta en uppgiven övertygelse hos allmänheten om att det enda man kan göra för att skydda sig mot smittan är att tvätta händerna, hålla distans till sina medmänniskor och helst stänga in sig. Skrämselpropagandan är våldsamt överdriven och den förmedlas av statens eget s.k. Public Service. Syftet är att försöka inbilla oss att den enda hjälp vi kan hoppas på är vacciner från Big Pharma. Man säljer redan vaccindoser för mångmiljardbelopp som man ännu inte har av ett vaccin som man ännu inte lyckats utveckla, till korkade politiker. På sikt räknar man med en marknad som kan bli värd trillioner. Detta är bakgrunden till att Annika måste tystas.

 

Det lobbyisterna stödjer sig på, är systematisk fuskforskning som Big Pharma genom ekonomiska påtryckningar tvingar vetenskapliga tidskrifter att publicera. Nyligen har en jätteskandal avslöjats rörande en artikel baserad på rent fusk i den namnkunnigaste tidskriften Lancet. Självaste chefredaktören för Lancet, Richard Horton har konstaterat att: ”Tidskrifter har utvecklats till informationstvättande verksamheter för läkemedelsindustrin.” Han har fått medhåll av den förre chefredaktören välkända New England Journal of Medicine, Marcia Angell. Man konstaterar att i stort sett hälften av alla publicerade medicinska artiklar är rent fusk. Baserat på dessa vittnesmål har Journal of Emergency Medicine Australasia beslutat att förbjuda annonser från läkemedelsföretag, för att minska risken för att man utövar utpressning för att få sina fuskstudier publicerade.

 

Det mat/medicinindustriella komplexet kan genom sina korrumperade relationer med aktuella myndigheter hålla strypgrepp på hela läkarkåren. Denna kår består av en otrygg orolig skara som ständigt måste vara försiktiga, så att de inte hamnar i onåd hos komplexet och får sin yrkeslegitimation indragen. Vi vill gärna tro att läkarkåren styrs av den gamla hedervärda läkaretiken som den en gång utformades av Hippokrates, men inget kan vara mer fel. Det som styr den stora majoriteten av läkarkåren är principer om evidensbaserad medicin som en gång formulerades av oligarken John D. Rockefeller och hans handgångna. Dessa principer är skräddarsydda för att ensidigt gynna de enorma industriintressena och straffa ut all naturmedicin.

 

De läkare som likt hjälten Annika Dahlqvist inte kröker rygg för dessa intressen, utan ställer sig på människornas sida och hjälper dem att BOTA sina sjukdomar måste räkna med att bli krossade av det grandiosa och korrumperade medicinska etablissemanget. Det är faktiskt dags kära läkarkår att sluta kröka era ryggar under detta etablissemangs diktatur och börja tänka själva och ställa er på oss patienters sida.

 

Lars Bern

 

Om ni vill stödja föreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

 

 

8 reaktioner på ”Sabotaget av den medicinska vetenskapen”

 1. Vi har blivit grundlurade under sekler. Genom sociala media och nätverk kan gräsrötterna för första gången i världshistorien kommunicera direkt med varandra. Det som cabal trodde skulle bli deras mest framgångsrika styrmedel ser nu ut att bli deras undergång. Men tro inte att de vilar på sina lagrer för det. MSM arbetar intensivt på att begränsa vår frihet på nätet. Genom AI är det tekniskt möjligt. Man behöver bara förankra det hos myndigheter och organisationer. Detta kommer att bli vår nästa stora kamp för att bevara yttrandfriheten och vår frihet som individer. Var beredd!

 2. Urban Karlsson

  Det finns inte ord för vad jag tänker.Hoppas att Annica fortsätter med sina fina bloggar och utlåtanden samt fakta delgivning.Det är det mest positiva jag kan förmedla till mina efter kommande.
  Urban

 3. Otroligt bra sammanfattning av dagens situation i sjukvården. I samband med COVID-19 har jag tipsat aktieägarna i mina bolag om C-vitamin. Eftersom jag inte har läkarlegitimation riskerar jag ingenting väsentligt med det. Jag har också fått anledning att granska pandemin närmare och kommit fram till uppseendeväckande offentlig statistik som varken Financial Times eller SVT har velat publicera. Här kan man hitta det: https://www.scarab.se/category/nyheter/

  1. Mycket bra sammanfattning. 2 förklaringar : ett bakomliggande syfte, kalla det konspiration om man vill eller har världen blivit tokig? Tror jag inte. Vägen går mot NWO världsomfattande diktatur och centralstyre och nu ska vi lära oss att lyda utan att ifrågasätta.

   1. Tack Ingela
    You can fool all of the people sometime and you can fool some of the people all of the time. But you cannot fool all of the people all of the time.

 4. Det är folkmord!! Och brottslingarna kommer ostraffat undan! Likaledes att gamla på ålderdomshem ej får syre utan istället morfin. Capio påstår att det är ett missförstånd, men sjuksköterskorna har fått det skriftligt. De är så rädda att de är anonyma. Dr. Tallinger är berömd i hela världen för att han kämpar för de gamla. Men i Sverige inte alls uppskattad. Från vem kommer befälet att ge gamla palliativ vård istället för syre? Under vem lyder han? Finns det ingen som tänker självständigt längre? Hur långt tillåts detta gå? Kan man få läkare till att bli mördare, bara de inte förlorar sitt jobb och anseende?

 5. Annika Dahlqvist fick mig att gå ner från 98kg till 82,5 och det på ett par månader, och där har jag blivit!
  Hon har med sina böcker, fört fram många saker.
  Akta er för lättprodukter, Milda, som dessutom inte smakar gott!
  Ta smör el. Bregott, ABSOLUT inte farliga margariner!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen