8 reaktioner på ”Det är värre än vi trott.”

 1. DET SÄGS INTE ETT DJÄVLA ORD !
  Trots att hela världen har samma pandemi och många sätter livet till.
  “De som är +70 ska helst sätta sig på kanten av gropen för de tycks först falla i den.”
  Varför ??
  Är det inte rätt tidpunkt nu att informera människor om vikten av rätt MAT, MOTION och MILJÖ.
  Alla är vi ju vilseledda av människans oförstörbarhet av fel mat, brist på motion, isolation från jordmagnetismen, smutsig luft och vatten och massor av kemikalier etc.
  Var är våra miljonåriga erfarenheter ?

 2. Jordbruksfrågan tycker jag är oerhört intressant. Själv stöder jag svenskt jordbruk genom att handla svenska jordbruksprodukter även om de är dyrare.
  Håller även med Lars Bern om det han skriver om jordbruk, medicinbolagen och mycket annat i boken den Metabola Pandemin.
  Mycket läsvärd

 3. Susanne Hammargren

  Hej Lars,
  Tack för ett givande och innehållsrikt inslag. Jag har dessvärre högt blodtryck och får inte ner det hur jag än försöker med rödbetsjuice, Q10 och vitlökskapslar och motion. Du förespråkar LCHF. Är det även bra för högt blodtryck anser du? Eller har du något annat förslag?
  Vänliga hälsningar
  Susanne Hammargren

  1. Lars Bern

   Ja Susanne, jag hade på 90-talet mkt högt blodtryck och tvingades ta 4 olika blodtryckspreparat för att få ner det. När jag i början av 2000-talet gått över till LCHF svimmade jag plötsligt och fann att mitt blodtryck hade rasat och jag kunde sätta ut alla de fyra preparaten. Så mitt råd är, skippa alla kolhydrater och vegetabiliska oljor och öka intaget av feta köttprodukter, smör, 40% grädde och kokosolja och olivolja. Rapportera gärna om någon månad efter kostomläggningen.

   1. Susanne Hammargren

    Tusen tack! Jag ska absolut prova denna kost! Så tacksam att du svarar!
    Susanne

 4. Jag tittade på detta inlägg på min smarttv igår kväll.
  Mycket upplysande om allt som påverkas i hela samhällsapparaten globalt.
  Mycket goda och lugnande råd om hur vi ska ta hand om vår hälsa. Jag är 77 år och räknar inte heller med att få någon hjälp att orda om.
  Jag har följt dig från swebbtv sedan ett halvår och jag har följt dina råd. Tom skaffat vattenrening till kökskranen. Jag känner mig lugnad genom att jag nu tar hand om mitt immunförsvar på ett mycket bättre sätt.
  Tack så väldigt mycket!
  Självklart delade jag inlägget!
  Eva Eliasson

 5. Förutom C-vitamin, D3-vitamin och Zink kan Chaga pulver också förebygga att bli smittad av Corona.

 6. Hej Lars,
  Jag heter Nicolae Hammarström
  Media & världen.
  Här i Sverige: folk behöver stöd och hjälp.
  Jag tycker att folk i Sverige en alternativ : medicinsk alternativ på enkel sätt .
  Media och bland med sjukhuset personal
  Skulle ger till folk bra råd .
  Det pratar mest om paniken utan att lösa problemet.
  Jag uppmuntra er för att hjälpa folk med bra råd .
  mvh
  Nicolae

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen