Coronapandemin – några råd!

Bunkra upp C-vitamin inför den annalkande epidemin. Köp då C-vitaminpulver som är billigast (200 – 300 kr/kg) och undvik brustabletter som innehåller en massa onyttigt skräp. Köp gärna även D3-vitamin som är viktigt för imunförsvaret. Börja redan nu att ta minst 5 gram/dygn C-vitamin löst i vatten och blandat med lite citronjuice som skall drickas utspritt över hela dygnet och ta minst 4000 IE (100 mikrogram) D3-vitamin. Bunkra även upp en dunk kolloidalt silver att ha i beredskap.

Blir ni infekterade öka då dosen C-vitamin till minst det dubbla och var noga med att fördela det över dygnet eftersom C-vitaminet snabbt går ur kroppen. Se även till att andas in finfördelat kolloidalt silver några minuter då och då. Om ni blir allvarligt sjuka och måste läggas in, kräv att behandlas med höga doser intravenös C-vitamin som man nu gör i Kina.

Det finns givetvis en rad andra kosttillskott som stärker immunförsvaret som ni kan ta, det är bara att söka på nätet.

Skolmedicinen kommer nog inte att informera er om detta eftersom den styrs av en läkemedelsindustri som motarbetar denna typ av medicinering som konkurrerar med deras dyrbara och ofta verkningslösa patenterade preparat.

Lycka till!

Lars Bern

50 tons vitamin C to Hubei Wuhan

29 reaktioner på ”Coronapandemin – några råd!”

 1. Hej Lars köpte Healthwell vitamin c pulver på svenskhälsokost.se när jag fått hem produkten står det L-askorbinsyra på burken är det samma som askorbinsyra och fungerar det lika bra som askorbinsyra?

  Mvh

  Niclas

  1. Tony Berglund

   Hej!
   L-askorbinsyra är den aktiva formen av askorbinsyra som den blir i kroppen.
   Genom att göra askorbinsyran till l-askorbinsyra redan utanför kroppen istället för att kroppen måste göra det själv, gör man den mer lättupptaglig och den får högre effekt i kroppen.

 2. Tack så mycket för tips.
  Kolloidalt silver, D3 och C-vitamin är redan en god vana jag har.
  Och med dina råd känner jag att eventuell rädsla för virus försvinner. 🙂
  Vågar du dig på att rekommendera en nebulisator för KS?
  Verkar finnas mycket att välja på……
  Hälsningar
  Carina

 3. Lisbeth Christiansen

  Tack bästa Lars Bern, för att vi får denna viktiga info. Om jag har förstått rätt, 1 liter vatten, en matsked silvervatten, en matsked C-vitamin och en kapsel D-vitamin 4000-5000 IE om dagen. Frågor; Om man tar c-vitamin som citron i vattnet, hur mycket om dagen? Kan man utöver detta ta en matsked nyponpulver, om dagen?

 4. Har köpt c-vitamipulver, men nyfiken på hur man ska dosera det? använder man våg eller andra måttenheter när man doserar C-vitamin?

 5. Tack alla goda råd. Har några funderingar…
  – Hur mycket vatten ska jag blanda c-vitaminet med, räknat per dygn? Samt varför tillsätta citronjuice?
  – Hur många kapslar D3-vitamin (4000 eller 5000 IE) per dygn?
  – Hur mycket kolloidalt silver (vätska) per dygn?

 6. Föreläsaren Dr Suzanne Humphries är läkare från USA, specialist i internmedicin och njursjukdomar, som intresserat sig för betydelsen av vitamin C (askorbinsyra) för en mängd funktioner i kroppen och att det finns forskning som inom vården ofta glömts, förnekats och betvivlats. Föreläsningen handlar om att vitamin C är viktigt för barn och under graviditet, vid sjukdomar i hjärta-kärl, skelett och hud och vid cancersjukdomar. Men ska man ta extra vitamin C? Hur mycket och i vilken mängd och form? Finns det faror och problem med detta? Vi behöver alla vitamin C och det är mest känt genom sin betydelse för immunförsvaret. Det är viktigt som del av prevention och behandling av en mängd sjukdomar. En vanlig uppfattning är att en allsidig föda innehåller tillräckligt med vitamin C, men är det riktigt? Hur mycket behöver vi? I vilken form bör det användas? Är det bra att ta i högre doser vid olika sjukdomar? Kan det kombineras med vanliga läkemedel? Kan det vara viktigt för dig och din hälsa? Dr Humphries har ett historiskt perspektiv på vitamin C och dess betydelse vid olika sjukdomar, men beskriver också dess roll för hälsan generellt. http://www.ortomolekylar.se/2015/01/video-varfor-ar-vitamin-c-viktigt/

  Här berättar Alan Smiths familj om hur Alans hälsa förbättrades med intravenöst C-vitamin i högdos. De fick anlita advokat för att få läkarna att fortsätta C-vitaminbehandlingen. https://www.youtube.com/watch?v=VrhkoFcOMII
  Alan Smith hade drabbats av en så kallad white-out pnemumonia, en mycket allvarlig lunginflammation. Med det menas att lungorna inte syns på röntgen, då de är fyllda med infekterade vätskor, vilket gör att inget syre kan komma ner i lungorna. Efter 20 dagars livsuppehållande behandling hade ingen förbättring inträtt. Han låg fortfarande medvetslös. Samtidigt upptäckte läkarna att han även led av leukemi. Familjen tog kontakt med alternativmedicinska kliniken Centre for Advanced Medicine i Auckland, som föreslog behandling med intravenöst C-vitamin i högdos, en behandling som ligger utanför skolmedicinen. Sjukhusledningen sa nej, det fanns enligt dem inga vetenskapliga bevis for art en sådan behandling skulle vara verksam. Men sönerna stod på sig…

 7. Maken och jag intar vårt c-vitamin blandat med bikarbonat för att göra det lite snällare mot magen.
  2 delar c-vitaminpulver och 1 del bikarbonat blandas i vatten, blir en fizzy drink 🙂

 8. Hej Lars!

  Tack för info. Du skriver om finfördelat kolloidalt silver. Köper man det i pulver- eller flytande form?

 9. På tal om “brustabletter” – på ett av dom apotek jag frekventerar fick jag beskedet att “brustabletter innehåller ett ämne som ofta ger njursten” – njursten har jag testat och det var inte speciellt trevligt så brustabletter går jag runt en stor båge.

 10. Vitlök borde väl vara något för detta? Äter vitlök i stort sätt varje dag sedan flera år tillbaks. Har klarat mig från alla influensor, förkylningar mm.
  Om inte annat borde vitlöksdoften hålla Corona infekterade på avstånd.

  Med tanke på sekten Ny himmel Ny jord känns det väl inte långsökt att tippa på att dom kam ligga bakom ALLTIHOP! Eller vad tror du?

 11. Tack för dina råd, alltid kunniga och kloka! Koloidalt silver, är pulver bäst/enklast att använda?

 12. Hej! C vit är bra men om du nenar rent askorbinsyra pulver kan det bli frätande i känsliga magar. Buffrade är då bättre om man menar att askorbinsyran är ett salt med magnesium elker kalcium. Du kanske menade det? Magnesiumsaltet är bra men bryts ned fortare än kalciumsalt. Kylskåp till bägge.
  .De buffrade brusen är dåliga för allt sötningsmedel.
  Man kan köpa dyra askorbatkapslar med rent pulver Helhetshälsan på Apotea tex eller Hornsgstans hälsokost vad de nu heter som postorder. Jag köper från iherb.com eftersom jag behöver annat också tyvärr.. Eller Now Foods rena pulver sv magnesium eller kalciumaskorbat som finns på Hornsgatans Hälsokist postorder, dyrt men frakten frpn usa med DHL är ju också dyrt.. 11/2 kryddmått av NowFoods pulver ger 1 g. Friska ska ta 0.75 kryddmått. (3/4 krm) och sjukliga behöver kanske 1gx3 ned måltiderna t.ex. Eller oftare dvs mer vid akut sjukdom..

  Tror inte sjukvården går med på intravenöst Cvit. De var ju emot den metoden vid amalgamsanering som de i Uppsala använde som var experter på amalgamsanering först. Det kanske fortfarsnde görs på amalgamsaneringsklinik på Samos?

  Jag är tveksam till kolloidslt silver. Finns det någon trovärdig dokumentationen för det?

  Kanske man bör undvika träffa folk. Tyvärr. Och tvätta händer ofta eller ha handskar på sig och inte beröra sig med händerna i ansiktet……

  1. Takk for gode råd. Tar redan ascorbinsyra, 1 ts / glas vatten. Følger nøye med på Lars Bern sine anbefalinger.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen