Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sju gånger ökad cancerrisk av vanligt medicinskt preparat

Sju gånger ökad cancerrisk av vanligt medicinskt preparat

Hur skall vi förhålla oss när våra läkare skriver ut nya medicinska preparat som de tycker vi skall inta mot olika symptom? Den helt övervägande delen av alla preparat som skrivs ut är kemikalier som tagits fram av industrin för att just dämpa olika symptom som högt blodtryck, högt blodsocker, högt kolesterol, nedstämdhet m.m.. Det är preparat som skall användas livslångt och som inte botar bakomliggande sjukdomstillstånd utan bara dämpar symptom som doktorn tror skadar oss. Detta innebär att vi över tid kommer att knapra i oss stora mängder av dessa preparat, preparat som är helt främmande för vår ämnesomsättning och därför har mer eller mindre svåra bieffekter utöver den avsedda primära effekten.

Den ordning som dagens skolmedicin följer har fått till följd att ju äldre vi blir och ju fler symptom på avvikelser vi får från ett friskt tillstånd, ju fler sådana här symptomdämpande preparat skriver doktorerna vi konsulterar ut. Det innebär att våra kroppar blir allt mer kontaminerade av rader av för dem främmande kemiska preparat. När vi blir äldre får vi dessutom allt svårare att rena vår kropp från de främmande kemikalierna eftersom njur- och leverfunktioner trubbas av med stigande ålder. Våra gamla är helt enkelt ofta kraftigt övermedicinerade och medicinförgiftade vilket bryter ner deras hälsa i förtid.

Ständigt dyker det upp larmrapporter om bieffekter av alla dessa symptomdämpare. För det mesta når larmrapporten bara några i läkarkåren medan den behandlade allmänheten förblir lyckligen okunnig. Igår såg jag en ny sådan här larmrapport rörande en av de vanligaste kemikalierna mot högt blodtryck som heter hydrochlorthiazid. Det är ett ämne som är s.k. vätskedrivande och skall minska ansamlingen av vätska i kroppen vilket hjälper till att hålla nere blodtrycket. Enligt larmrapporten har forskare funnit att långvarigt bruk (som det ju alltid är med symptomdämpare) ökar risken att drabbas av skivepitelcancer sju gånger. Det är en enorm och helt oacceptabel riskökning, varför preparatet omedelbart borde dras in. Men det har Läkemedelsverket inte gjort. Vad värre är det finns idag indikationer på att preparatet även ökar risken för mycket dödligare malignt melanom, samt för läppcancer.

 

Jag har i olika sammanhang pläderat för en ny huvudregel för medicinförskrivning inom sjukvården som går ut på att en patient normalt aldrig skall förskrivas mer än max fyra preparat samtidigt. Om en läkare vill sätta in ett nytt preparat på en patient som redan står på över fyra, måste vederbörande läkare sätta ut ett av de preparat patienten redan står på. Vid mycket starka skäl att inte göra det, skall förskrivande läkare tvingas skriva en utförlig motivering varför patienten skall ta det nya preparatet och varför den skall behålla de övriga preparat som vederbörande redan står på.

Eftersom vi inte längre kan lita på skolmedicinens bedömningar som ofta är färgade av lojaliteter till läkemedelsföretag och till felaktiga hypoteser, är det viktigt att patienter får ett ökat stöd för att kunna göra egna bedömningar av vad man skall ta och inte ta. Tänk på att varje gång ni blir förskrivna ett medicinskt preparat av er doktor, då skall ni gå hem och på er dator söka på effekterna av preparatet och vilka biverkningar som är kända. Sedan skall ni själva fatta ert beslut om ni skall ta det förskrivna eller inte.

När det gäller preparat med hydrochlorthiazid borde beslutet vara enkelt. Om ni blir förskrivna det, skall ni tacka nej och om ni står på det, skall ni sätta ut det och informera förskrivande läkare om varför. När det gäller högt blodtryck är ofta en enkel kostomläggning den bästa och ofarligaste boten, vilket jag skrivit om i boken om Den Metabola Pandemin.

 

Lars Bern

 

Om ni vill stödja mitt arbete ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

3 reaktioner på ”Sju gånger ökad cancerrisk av vanligt medicinskt preparat”

 1. Hej Lars Bern, då jag läser om global forskning i alternativ medicin så vet jag även vilken mineral som styr kroppens metabolism, fast här är ett problem att denna mineral suger upp all annan kemisk medicin, så går man på något annan kemisk medicin blir den overksam.

  Jag sitter även på lösningen till cancergåtan, då jag har ett enzym som återställer cancerceller till normala celler igen. Har även ett register på frukt och grönsaker som har ämnen som går in i cancercellen och förhindrar den till att kunna föröka sig.

  Finns i Malmö söker cancerpatienter som har intresse av att själv bota sin cancer genom mat. Vill starta en studie med 30 – 40 cancer patienter som skall besöka en restaurang varje dag och där köpa sin dagens som är gjord på dessa frukt och grönsaker som kan stoppar cancer och även inta en smotie som innehåller grönsaken som har enzymet som omvandlar cancerceller till normala celler igen.

  Studien varar i tre månader, jag arbetar ideelt och tjänar inte en krona på studien.

  Jag söker samarbetspartner för att kunna utveckla mina kunskaper till produkter som kommer medborgare till gagn, så vi på ett enkelt och billigt sätt kan få bukt med dessa sjukdomar.

  Har intresse med ett möte där vi drar fram riktlinjerna, det största upptaget har kroppen av naturprodukter, det ligger normalt på 80 – 95 % i upptag. Rena mineraler ligger normalt på 5 – 20 %, keleterade mineraler har ett upptag på 40%.

  Då jag hittat en växt som innehåller 70 – 85 % av mineralen som styr kroppens metabolism, är det lättast att dricka te på denna ört, en kopp om dagen efter morgonmålet.

  Men vår sjukvårdslag hindrar en till att kunna tjäna någonting här i Sverige, vilket innebär att de som vill köpa dessa produkter får beställa dom från utlandet, där de inte har en tokig sjukvårdslag.

  1. Här gäller det även att de som är med i studien kan hålla dieten de får, annars tar det längre tid att återställa dom.

   Min kollega har gjort den självläkande människan. Vilket innebär att när man äter hans kosttillskott Powdwer of live som innehåller 60 mineraler och håller dieten då börjar kroppen efter två månader att läka alla organ inifrån även hjärtat. Han har provat på flera hundra patienter och alla som håller dieten blir återställda.

   Nu har jag tagit fram ett nytt jordförbättringsmedel Basaltmineral som innehåller 78 mineraler och blev godkänt av KRAV 2017-04-05

   Den har för många nya innovationer och förbättringar 17 st, vilket gör att bönderna inte tror på produkten. De säger Klaus när du läser upp alla dessa innovationer och förbättringar som du säger din nya produkt har, låter det som om du läser en Kalla Anka för oss. Normalt har en ny produkt en eller två nya förbättringar och så kommer du med 17 st. på samma produkt, du måste tro att vi är hur dumma som helst. Nej du bevisa detta i en oberoende forskning och har Basaltmineral allt det du säger då köper vi direkt. Men bevisa det och då kan du ringa till oss och då kommer vi och tittar. Stämmer det, då köper vi.

   Då skulle vi sätta en speciell märkning på dessa produkter, så folk visste vilka de var som de skulle köpa för att kunna bli den självläkande människan. Detta skulle medföra att det till slut endast några få patienter till sjukvården. Samhället skulle spara många hundra miljarder varje år i sjukvårdskostnader. Behöver hjälp med att ansöka dessa till prov odlingar hos Stiftelsen lantbruksforskning, normalt måste man gå kursen i lantbruksskolan och där lära sig fylla i dessa formular och det är bara de duktigaste som blir antagna.

   Jag anser att det inte är hur man fyller i en ansökan som skall avgöra om man blir antagen utan vilken nytta produkten kan göra i lantbruket och samhället skall vara avgörande. Var vänlig och återkom om ni har någon bra ide eller hjälp i detta ärende.

   Har bilder från prov odlingar som styrker det jag säger. Det har även visat sig att de största skördarna har man fått i ekologisk odling, vilket medför att lantbruks branchen sanerar sig själv när det går upp för lantbrukarna att de förlorar pengar om de inte lägger om till ekologisk odling med Basaltmineral.

   Mvh. Klaus Hansen

 2. Vi köper aldrig färdigmat gör allt från grunden, vi tar imovane bor på landsbygden inga avgaser, vet inte vad vi kan förbättra.
  Kjell

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen