4 reaktioner på ”Vem skall du stödja när någon dött?”

 1. Bengt Nordgren

  Lars Bern, jag har frågat dig förut och jag frågar dig igen: har du hört talas om ozon-terapi? Denna behandling skall enligt de som “marknadsför” denna behandling tillföra de friska cellerna större motståndskraft för att på så sätt minimera de sjuka cellernas övertag.
  Vänligen kommentera min förfrågan, mvh Bengt Nordgren, medlem i föreningen för metabol hälsa….

  1. Hej
   Jag la in mig på Hufelandkliniken i Bad Mergentheim Tyskland 2018 maj-juni.
   Där fick jag ozonbehandling. De tog ut en mängd blod och tillsatte ozon som jag fick tillbaka med infusion.
   Läkarna där kan berätta mer utförligt om det om du kontaktar dem.
   Det jag mins från vad de berättade är att ozon tillför syre i blodet och att det stärker emunförsvaret som gör att cellerna kan jobba bättre med att läka sig själva.
   mvh AnnCatrin Pettersson

 2. Tack för inlägget om att stöda Kostfonden i stället för cancerfonder.
  Min lågkolhydratkost började för ca 5 år sedan. Jag råkade läsa en artikel Ann Fernholm i lokaltidningen ( Vasabladet i Finland ). Hon blev en ögonöppnare och jag köpte hennes bok om ett sötare blod.
  Jag stöder Kostfonden med en månatligt återkommande liten summa, men har inte tänkt på att kunna stödja den fonden också vid olika andra tillfällen. Det ska jag göra fr.o.m. nu!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen