Kavla Up kampanjen ytterst diskutabel.

https://swebbtv.se/videos/watch/991eef0c-fc00-496d-b0b2-659e1a3c3567?utm_campaign=cmp_2779620&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

9 reaktioner på ”Kavla Up kampanjen ytterst diskutabel.”

 1. Ulla Björklund

  Jag är 80 år och har förlorat ett antal vänner för att jag inte vaccinerat mig. Nu gör det ingenting eftersom jag måste hålla avstånd från dem. På så sätt hjälper de ju till. Jag har ju vant mig vid att leva ensam och det går bra, Framtiden får utvisa hur detta slutar. Jag ska ju dö snart ändå. Är orolig för barn och barnbarn. Tycker att de ska få ha ett bra liv.

 2. Jag fyller 79 i år. Är helt frisk. Tar inga mediciner. Har följt Kostdoktorn och hans rekommendationer ända sedan start.
  Var just hos doktorn. Alla mina värden perfekta och blodtrycket likaså. Är helt ensam bland familj och vänner att inte vaccinera mig. Vägrar också att ta pcr-test där man stoppar upp en bomullstop preparerat med gift i näsan. Så om jag har förstått det rätt släpps jag inte in i tex Danmark där jag har familj. Är detta för alltid? Många funderingar kring detta otäcka.

 3. Christer Nilsson

  Lars nämnde covid-19 typiska kronor. Om en person som inte är smittad av covid-19, men blir vaccinerad, vad händer då med de in-vaccinerade spikarna om de inte hitta ett Covid-19 virus?
  Åker de bara omkring i kroppen, försvinner de med tiden, eller är kvar livet ut?

  1. Lars Bern

   De angrips av immunförsvaret och det bildas antikroppar mot S-proteinet. Hur länge de blir kvar vet man nog inte, varfrör de sannolikt kan komma loss och skada blodkärlen i kroppen. Därav de svåra biverkningar som uppträder.

 4. Max Lundqvist

  Kändisar som marknadsför experiment-injektioner …

  I det offentliga så trollas det bort att massvaccineringen ingår i en klinisk studie, dvs är ett medicinskt experiment. Dessutom är de nya experimentella injektionerna inte några vaccin i egentligen mening, de baseras istället på en teknik med tveksam historia.
  Ingen vet hur många som kommer att dö eller få men för livet av de mycket ifrågasatta experiment-injektionerna. Men kändisarna är allvarliga och spänner blicken i oss, som för att visa sin hög moral och stora solidaritet. Är man insatt, så blir det förvirrande …är erfarenheterna från andra världskriget bara konspirationsteorier från 1940-talet?

  Det är inte bara Tegnell som löpande följer resultat och konsekvenser i den kliniska studien. Det är vi många som gör idag.

  Det har tidigare aldrig hänt att nya läkemedel/vacciner har kunnat medföra sådan stor dödlighet, utan att man omedelbart stoppat experimentet för en grundlig utvärdering. I Norge fann man Astras vaccin ha högre dödlighetstal än C-19, så man upphörde tidigt att använda det. Sverige tog över sprutorna, och ger dem till de äldre. Tegnell bedömer att fler äldre dör av C-19 än av Astras vaccin. Nyttan överväger risken, menar han. Men det är en chansning, för Astras vaccin har inte prövats på äldre människor innan den här studien på en stor population. Så ingen vet någonting, förutom kändisarna då.

  Nytta/Risk balansen ändras drastiskt när injektionerna närmar sig de unga friska och barnen. För barnen är en vanlig influensa farligare än C-19, och den klarar de ju väldig bra. Så var är risk/nytta-kalkylen som övertygar oss alla om det fördelaktiga med att barnen och unga friska tar dessa injektioner? Och var är obduktionsprotokollen för de 223 som är inrapporterade döda efter ”vaccinering”, inklusive 18-åringen som dog efter Pfizer-injektionen? Vet kändisarna något som vi inte vet?

  I marknadsföringen så hävdas det att de solidariska kliver in i experimentet och vi som väljer att stanna i kontrollgruppen är egoister. Reklam är reklam och Red bull ger dig vingar, men vilket juridiskt ansvar har de som marknadsför injektionerna – om det spårar ut ytterligare? Tänk om det visar sig att det som pågår är ett brott mot mänskligheten – vad händer då med kändisarna?

  De som vaccinerar sig får förhoppningsvis ett förbättrat skydd mot C-19, men mutationerna klarar man inte av. Så Regeringen har beställt 20+20 miljoner nya doser för de kommande två åren. De som gillar att ta den här experiment-injektionen, kommer att tillfredsställas med 1-2 sprutor/ år i resten av sitt liv. Men jag kan förstå om det bland de som nu börjar vaccinera sig finns tvivlare, att man kanske därför vill att alla ska vara med på experimentresan.

  Vi är många som väljer bort denna injektions-cirkus, oavsett hur ni andra känner. Vi sätter vår tilltro till kroppens naturliga immunitet istället, stärker den och skaffar oss mer beprövad och etablerad medicin, som funkar mot virus-sjukdomar (inkl C-19). Tack och lov så finns det färdiga studier på dessa mediciner, och man känner till de lindriga biverkningarna. Billiga är de också.

  Flockimmunitet är enda möjligheten att bemöta virus, och den uppstår när en stor del av befolkningen inte längre blir sjuka eller är smittbärande av det aktuella viruset. Troligen är vi nära den glidande punkten nu i Sverige. Det beror på att en mkt stor del av befolkningen har naturlig immunitet mot C-19 och att många har tagit experiment-injektionen.

  De som genomgått infektion i C-19, eller tidigare corona-virus, har redan bra immunitet mot de mutationer som är etablerade och de nya som kommer. Man bidrar solidariskt direkt till den nya flockimmuniteten som vi kommer behöva bygga upp igen. Injektions-folket däremot har inte detta skydd och kommer vara de sköra i samhället, och kan därför mycket snabbt bli sjuka smittspridare. Man kommer behöva stressa till injektions-kön och kavla upp igen. Och igen. Och igen. Det så man vill ha det, kändisarna.

  Hela den här pandemin är endast en förevändning för en vaccinationsplan som är över 10 år gammal. Därför pratas det tyst om att vi nu har underdödlighet i Sverige, att pandemin håller på att klinga ut. För nu ska paradigmskiftet sjösättas till vilket pris som helst, och det sedan länge planerade vaccpasset kommer i en tidsförlängning tvinga alla in samma fålla. Alla ska med. Tänk att denna gamla goda solidarits-slogan så lätt kunde svänga in i diktaturernas sfärer.

  Injektionerna kommer att kunna uppdateras, med vad som helst, och det kommer inte att krävas några studier inför de årliga massvaccineringarna i framtiden. Alla ska kavla upp, för det har Sara Sjöström, Tareq, shima Niavarani, Lena Endre, Jonas Gardell osv sagt åt oss. Och dom vet ju vad som är bäst.

  Men allt det här vet ju nästan alla redan, särskilt kändisarna.

  Vad det pratas mindre om är riskerna vid mass-injektioner mot etablerat virus bland befolkningen. Det kan innebära att viruset ”stressas” och snabbare än annars skapar nya – mer aggressiva – mutationer. För viruset ligger alltid före, och hittar alltid nya vägar, oavsett vad människan hittar på. Detta hände tex efter massvaccineringen mot svininfluensan (drygt 5 miljoner tog sprutan). Sverige fick året efter extra problem med ett ovanligt kraftigt influensa-virus.

  Vi står i den fjärde industriella revolutionen, och jag undrar vad kändisarna tycker om den? Om man har någon hållning, eller om man bara hade en dag på jobbet. Gjorde lite reklam för något som verkar jättebra …

  Vem vet, några av dem – kändisarna – kanske inte ens tar sprutan själv. Så säger ryktet och reklam är ju bara reklam

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Kändisar kanske tycker det är bra att ta sprutan pågrund av att massvaccinering kommer leda till stirilitet hos många människor, då minskar jordens befolkning snabbt. Som det nu är ökar vi med ca 300000st per dag. Snart är vi 8 miljarder människor på jorden. Dom som avstår från att ta vaccinet kommer att kunna få barn. Så helt utraderade blir vi inte.

 5. Bo Björklund

  Håller med 110%! Räkna INTE in mig i Vaccinkön!
  Fattar inte hur folk kan vara SÅ DJÄKLIGT dåligt pålästa och inte kunna dra bättre slutsatser.
  Detta är inget annat än en STOR BLUFF!
  T.o.m omnämnt i Bibeln: “MARK OF THE BEAST”!
  Har väntat på detta och nu är den här, “DEN PERFEKTA STORMEN”!
  Ok, ta Ni vaccinet MEN KOM INTE SEN & KLAGA!

  1. Vad kan man säga när t o m inom släkten bemöts av motstånd. Jag delar oavbrutet sanningen om vaccinets följder. Idag fick jag trista nyheter från Rumänien om att dotter till en barndoms- och grundskolekompis har dött. De vill inte säga om dotter har tagit Covid vaccin eller inte, men jag misstänker jag starkt att det handlar om just det. Hur kan man förklara att en 36 åring kvinna, för övrigt helt frisk, får en s k “hjärnblödning” (misstänkt blodkoagulation) i hjärnan, kollapsar och inom loppet av en vecka är död? Hon lämnar bakom sig tre barn mellan 11 och 1 år gamla. Trots “ovetskap om dödsorsaken” misstänker jag starkt att hon tagit denna förbaskade vaccin.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen