1 reaktion på ”Farligt att basera coronapolitiken på modellberäkningar”

 1. maj.rehnberg@telia.com

  Jag har precis lyssnat på dig Lars om de felaktiga modellerna. Jag är medlem i RMH och tycker att i stort stämmer det du säger . Jag har inte läst din bok från pärm till pärm så i boken kan det vara med som jag saknar när du talar om Corona.

  Vad jag saknar är att vi alla är belastade med mikrober och det är bara inom de alternativa medicinerna som man spårar och eliminerar dessa.

  Jag har en apparat ” Monikor ” som jag köpt av Boris Aranovish, Människans Resurser AB.
  Lite kortfattat kan man säga att det är akupunktur utan nålar. Och sen att den kan spåra och ta bort, ta ner aktivitet av nästan 180 mikrober.
  Bakterier, virus, parasiter, svampar, mögel.

  Med finns SARS, HIV, Coronaviruset som upptäcktes 2003.
  För Covid-19 har jag fått två frekvenser att eliminera med men ännu kan jag inte se belastningen. De två frekvenserna är bara ett experiment. De är bara framtagna från 5 personer.

  Av 7 personer som jag testade precis när Coronan bröt ut hade 5 stycken lite för hög belastning, fast de kände sig inte alls sjuka. Detta var då Coronan 2003.
  Jag har fått en lista av Boris där det står att Corona står för 10-15% av förkylningar.

  Det är drygt 20 olika mikrober som orsakar artrit. Jag har nyligen behandlat min man mot Borrelia. Det tog några dagar efter bettet som Monikor gav utslag och samtidigt fick han värk i kroppen. Tre behandlingar och så var han frisk igen.

  Själv blev jag hjälpt av en kvinna som botade min Borrelia med örten ” Kattklo “. Det var innan jag visste om Boris och frekvensmaskiner. Det finns flera andra sorter än Monikor.
  Hon tog också bort Bältrosvirus och hakmask. Hon måste vara över 80 nu och blev terapeut på kuppen när hon botades från struma.

  Med de här kunskaperna lutar jag åt att det inte är någon farlig smitta fast man vet inte om de laborerat fram något farligt, men jag tror inte de vågar det.

  I vilket fall som helst betyder det att myndigheterna ljuger för oss.

  När det gäller vaccin har jag också trott att kanske en del vaccin var nödvändiga men sedan en tid tillbaka förkastar jag all vaccination.
  Suzanne Humphries ska ha forskat på stelkrampsbakterien. Jag har inte läst hennes forskning än.Jag blev biten av en katt och hoppade stelkrampsvaccinet och jag lever än.

  Hulda Clark säger att vi blir sjuka av mikrober och pollutions ( föroreningar ) som stöder varann. Föroreningar är ämnen vi har och använder oss av. Isopropyl som finns i de flesta hygienartiklar, smink och torrfoder för hund och katt. Håll dig ifrån Isopropyl så får du aldrig cancer säger Hulda Clark.

  Jag misstänker att kvicksilvret i amalgamet stöder en del mikrober så som den onda varianten av candidasvampen och Borrelia.

  När jag hade stor belastning av de här mikroberna hade jag också problem med elektromagnetisk strålning. De problemen försvann när jag fick bukt med mikroberna.
  Då var det 3G och nu sätter man upp 5G fast det är protester och folk klagar över sina symtom.

  Varför är det inga presskonferenser med FHM om det ?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen