14 reaktioner på ”Råd innan ni smittas av Covid-19”

 1. Ingela N.P.G.

  Kollade statistik över antal dödsfall i Tyskland vecka 1-15.
  år Summa
  2016 280434
  2017 307656
  2018 321857
  2019 293108
  2020 292981

  I år har det inte dött fler än vanligt. Så varför denna panik och nedstängning?
  Folkmängden ökade under tiden. Så i % är det ännu mindre antal döda. Fundera över detta och varför så viktigt med lockdown? Under denna tid sätts 5Gmaster upp under nätterna i flera storstäder. I Tyskland har de stängt avdelningar på sjukhusen för att hålla sängplatser beredda för Covid-sjuka. Men inga patienter kom. Läkarna väntade sysslolösa. Nu finns det överallt långa operationsköer till alla sjukhus. Det kommer nog att öka dödsfall senare p.g.a. uteblivna undersökningar och operationer.

 2. Sonja Rönnkvist

  Hur blandar jag C-vitamindrycken som jag kan ha i kylen och dricka av under många tillfällen under dagen? Borde ju bli billigare än att köpa tabletter…

 3. Ja du måste ha ett juridiskt dokument på detta. Då tas ansvaret från läkren bort och han är inte ansvarig.

 4. Her på senvinteren så vi en dokumentar på NRK1 om hvordan en norsk lege valgte å bruke C-vitamin intravenøst som siste forsøk på å redde pasienter med blodforgiftning. Han hadde lært seg dette fra en britisk lege. Det viste seg at da at den norske legen reddet livet på en pasient som var i terminalfasen. Han kviknet til etter et par dager og ble helt frisk. En lege ved Rikshospitalet i Norge ble spurt om han vil gjøre det samme, hvilket ikke kom på tale. Da blir man jo dømt til døden? Nå er vi bosatt i Sverige og støtter fullt ut om Lars Bern !

 5. Håkan Kinnunen

  Mycket otäcka likheter med just 1984 av george Orwell igen!!!!!.

  1. New World Order och Technorati är målet för oligarkerna och globalisterna med Bill Gates i täten. Det går nu med snabba steg ditåt. 200 kändisar i USA (Madonna, Robert de Niro) har skrivit under en lista att de önskar att vi aldrig återgår till som det var förut, alltså behåller lockdown. Att det leder till svält och undergång för miljontals spelar ingen roll för dem.

 6. Urban Karlsson

  Hej Lars Gjorde blodprovskontroll med bra resultat för mycket D vitamin 141 nmol vilket jag blev glad över fick till svar att man inte mäter C vitamin i Sverige.. Varför

 7. Tack för all denna information! Tycker det är konstigt att läkarna inte googlar ibland, tror de att de vet allt efter medicinutbildningen? Får ont i magen när jag märker hur demokratin försvinner i följd av denna virus. t.ex. kommunala möten med folket skall ske digitalt, även efter Coronakrisen. Personliga möten, enskilda samtal där man pratar ihop sig blir inte av då. Folksamlingar är förbjudna = demonstrationer inte mer möjliga. För att inte tala om all censur som nu finns i Youtube och Google mot alla som har obekväm åsikt om Coronakrisen. Diskussion är inte tillåten. Övervakning med drönare och mobiltelefoner (anonymt sägs det…). Bill Gates uttalade sig glädjestrålande att detta kommer först att gå över när hela mänskligheten är vaccinerad. Han log ända upp till öronen när han talade om att en ekonomisk kollaps kommer. Matbrist och svält har ju redan börjat i olika länder. Bill Gates & co följer Rockefellers affärsstrategi + psykologisk krigsföring. De lyckas mycket bra med detta hittills. Hoppas befolkningen kan värja sig innan det är för sent.

 8. Kurt Johansson

  Som vanligt ett mycket intressant inlägg av Lars Bern. Min fråga är. Har befolkningen i Norge, Danmark och Finland bättre metabol hälsa än svenskarna eftersom de har betydligt lägre dödlighet i Covid-19 eller beror det på att dessa länder har ett mera stäng samhälle?

  1. Lars Bern

   Dom har haft en långt striktare nedstängning av samhället, vilket förklarar en del. Resten tror jag beror på att vi har relativt större riskgrupper t.ex. mycket fler färgade invandrare.

 9. Hej! Bra råd, jag håller helt med . Men jag tvivlar på att man får intravenöst Vitamin C bara för att man ber om det, om skolmedicinen inte håller med.
  Samma med Vitamin D.

  1. Kurt Johansson

   Jag tror också att det blir svårt att kräva detta när man är i en utsatt situation. Jag förstår detta i viss mån eftersom läkarna inte vill bli kallade kvacksalvare om det inte ger resultat. Å andra sidan borde man kunna få detta om man skriftligen har godkänt denna behandling.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen