Den korrumperade skolmedicinen sviker i denna allvarliga stund

Så har då åter det skolmedicinska etablissemanget i en artikel i boulevardblaskan Expressen, kastat sig över hjälteläkaren Annika Dahlqvist med påståenden om att hon kommer med falska rekommendationer om hur man stärker sitt immunförsvar bl.a. för att bättre kunna motstå virus. Jag blir alltid lika konsternerad av det hat och den frenesi som alltid mobiliseras från det fina etablissemanget mot dem som försöker hjälpa människor att hjälpa sig själva till ett friskare liv.

Jag känner Annika väl och hon har betytt oerhört mycket för mig och min hälsa på gamla dagar. Låt mig ge er en bakgrund, så att ni förstår hur låg skolmedicinens propaganda mot henne är.

Efter en komplicerad canceroperation 1992 fick jag en rad svåra medicinska komplikationer ovanpå de tidigare hälsoproblem som hade lett fram till min cancer. Jag blev svårt metabolt sjuk med övervikt, början till diabetes, mycket högt blodtryck, svår gikt, upprepade urinvägsinfektioner, ständiga tarmvred och, som skolmedicinen felaktigt hävdar, farligt högt kolesterol. Under 90-talet utvecklades jag till en typisk övermedicinerad multisjuk patient. Jag stod som mest på 9 olika av läkare förskrivna piller, vars funktion inte var att bota mig utan att främst dölja symptomen på min tilltagande sjuklighet.

Mitt dåliga hälsotillstånd och ett engagemang som styrelseledamot i Cancerfonden och i fondens forskningsråd fick mig att börja intressera mig för den medicinska vetenskapen. Jag började läsa mängder av vetenskapliga artiklar främst inom området ämnesomsättningssjukdomar. Min respekt för skolmedicinen sjönk i takt med att min kunskap ökade. Jag har 25 år senare dokumenterat mina förvärvade insikter i en mycket omfattande bok med titeln Den Metabola Pandemin med över 700 referenser. Boken handlar om en pandemi som är långt allvarligare än coronapandemin och som tar 40 miljoner liv varje år. Därtill kommer att de flesta som blir allvarligt sjuka av Convid-19 är just de metabolt sjukaste. Detta samband har idag beskrivits av den världskände kardiologen Aseem Malhotra.

Mina nyförvärvade medicinska insikter fick mig att direkt reagera 2004 när Annika lanserade sina kostråd om en kolhydratsnål kost – den s.k. LCHF-kosten. Jag hade själv i decennier följt de kostråd som lämnades att det skolmedicinska etablissemanget och deras Livsmedelsverk – och jag hade bara blivit sjukare. Jag bestämde mig för att pröva Annikas LCHF-kost. Ut åkte socker, mjölmat, industrioljor och lightprodukter. Istället började jag frossa på tjockgrädde, smör, feta animalier, kokosolja m.m. som av skolmedicinen utmålats som livsfarligt.

Inom loppet av några få månader gick jag ner 8 kg i vikt och jag kunde börja sätta ut mina mediciner. Jag fick normalt blodtryck och blodsocker. Jag kunde konstatera att all modern oberoende forskning visade att högt kolesterol inte var ett hälsoproblem utan snarast en fördel som gjorde oss friskare och förlängde våra liv. (Kan notera att de som blivit sjukast av Coronan har exceptionellt lågt kolesterol.) Jag kunde ersätta skolmedicinens helt verkningslösa profylax och ständiga antibiotikakurer mot urinvägsinfektionerna med kolloidalt silver som nu i etablissemangets propaganda utmålas som verkningslöst. Det är helt ofarligt och det har i snart 20 år befriat mig från dessa infektioner. Jag har även botat en urinvägsinfektion hos en hund där inte antibiotika bet.

Idag vet jag att Annikas LCHF-kost sannolikt räddade mitt liv och gav mig tillbaka en livskvalitet som jag inte haft sedan 30-årsåldern. Jag är en snart 80 årig man utan någon medicinlista, givetvis till stort förtret för Big Pharma.

I 25 år fortsatte jag plågas svårt av den gikt som orsakats av en skada från mina canceroperationer. Jag sprang ideligen hos läkare som förskrev värkmediciner som gav mig mycket allvarliga hjärtproblem och jag pumpades full med ständiga kortisonsprutor med ytterst allvarliga negativa långtidsbiverkningar. Min egen ökande medicinska kunskap ledde mig dock efter 25 år, till insikten att det fanns ett helt biverkningsfritt bot som ingen inom skolmedicinen ville inse – nämligen stora doser C-vitamin. Gikten bara försvann.

Jag lärde mig på detta sätt att inse att skolmedicinen styrs helt av läkemedelsindustrins intressen och därför frenetiskt motarbetar alla botande medel som inte industrin kan patentera och tjäna pengar på. C-vitamin finns knappast på skolmedicinens karta. Vi ser nu i Coronapandemins spår hur samma visa spelas upp, när de läkare och experter som står utanför etablissemanget pekar på hur människor själva kan stärka sitt immunförsvar mot viruset.

De som likt Annika ger oss rådet att inta stora mängder C-vitamin och några andra vitaminer utmålas i den tidigare nämnda Expressenartikeln som profitörer och charlataner som lurar folk och försöker berika sig på denna tragiska pandemi. Detta att några människor som jobbar med hälsosamma kosttillskott, är fräcka nog att tjäna lite pengar, ger inte skolmedicinen en lugn stund. Att Big Pharma hittills dragit in 10.000 miljarder kronor bara på sina farliga och värdelösa statiner visar hur absurt man resonerar.

De inom skolmedicinen som lånat sig till denna skamliga och genomfalska propaganda är bl.a. professorerna Björn Olsen och Agnes Wold. Olsen tappar totalt mitt förtroende när han ifrågasätter intravenös C-vitamin som han vet räddat tusentals patienter med såväl sepsis som cancer. Han vet att C-vitamin är ett ytterst potent preparat, men hans vänner inom Big Pharma vill på alla sätt sopa det under mattan. Han ljuger alltså fullt medvetet. Det är ju fullt uppenbart att i Kina har man på bred front satt in höga C-vitamindoser mot Covid-19 viruset hos de sjukaste. Agnes Wold tappade jag helt förtroendet för när hon för något år sedan satt i TV och påstod mot bättre vetande (WHO) att det var en myt att diabetessjukligheten ökar.

Vad dessa skolmedicinare som lånar sig till den typ av propaganda som Expressen publicerat gör, är att de berövar alla oroliga människor som försöker skydda sig allt hopp. Ni skall inte inbilla er små människor att ni själva kan göra något för att motverka smittan, är deras mantra. Men det är lögn, det finns massor som ni kan göra för er egen hälsa, vilket jag här visat med min egen resa. Vi har bildat Riksföreningen för Metabol Hälsa (RMH) som ett forum där vi kan hjälpa varandra. Det är faktiskt många läkare med ett rent samvete som stödjer oss.

Skam åt Björn Olsens och Agnes Wolds cyniska desinformation och all heder åt Annika Dahlqvist som är min och tusentals andra människors hjältinna.

 

Lars Bern

Om ni vill stödja bloggen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

 

 

14 reaktioner på ”Den korrumperade skolmedicinen sviker i denna allvarliga stund”

 1. Karina Hafdell Åström

  Hej!
  Jag är ny i föreningen, men jag har sedan länge haft samma inställning, att vi blir lurade av skolmedicinen och det känns bra att ha funnit ett vettigt forum där dessa frågor kan dryftas. Jag tror på kroppens och min egen förmåga att påverka hur jag vill må och har sedan en tid gått in för antiinflammatorisk kost, vilken känns klockren för mig, liksom LCHF gör för många andra.
  Det ska bli spännande att följa den här bloggen!
  Hälsningar Karina

 2. Hej Lars Tack för all information och kunskap följer er även på. Swebbtv Har fördelen att sitta kvar på gran Canaria sedan 12 Jan med hemresa slutet april .Vill berätta att jag började med LCHF 2005 efter ett föredrag av Lars Litsfeldt i missionskyrkan i. Östhammar .Har sedan dess läst det mesta av Annica Lars samt Skaldeman nu blir det mest att kolla Dietdoktorn.Hade svår soriasis mad artrit mycket hudskov samt värk i hela kroppen.Trodde inte jag skulle bli så gammal vid 50 års ålder.Men har kämpat på och måste säga hade vi inte bytt kost hade jag inte levt idag.tar för lång tid att berätta allt..74 år helt medicinfri lite mineraler o vitamins..Tack LCHC Annica och Du Lars vi kämpar på Med vänlig hälsning, Urbank

 3. Det ser dessverre ut som virkeligheten kan være mye, mye, mye verre en noen kan tenke seg. Det kan se ut som kreftindustrien kan ha ufattelig mye menneskeblod på hendene. Se feks. denne dokumentaren om den enestående og modige Dr.Burzynski og hans antineoplaston. Prøv den som kan å forstå alvoret i det som dokumenteres her….Denne dokumentaren viser sansynligvis et mønsteret som følges over hele verden av kreftindustrien når noen har funnet ut noe fantastisk som kan redde liv, men som de selv ikke kan tjene penger på.. I steden for å klappe i hendene starter de en forfølgelse og prøver å knuse alle de gode kreftene med rettsvesen og loven i hendene. Ja det ser ut som at rettsvesnet og FDA er med på leken.
  La oss håpe de møter seg selv i døren denne gangen….Det blir slett ingen stor sorg om COVID-19 knekker ryggen økonomisk på flere disse multinasjonale gigantene og tvinger dem ned i knestående. Det ville blitt riktig foreskrevet medesin for en gangs skyld….
  Da får de kanskje føle litt på de plagene de selv har påført andre…

 4. Thomas Ferraton Nilsson

  Tack Lars för dina kloka rader.
  Och jag frågar mig hur Agnes Wold och hennes kamrater kan se sig själv i spegeln!.
  Annika Dahlqvist är min hjältinna samman med Alma Nissen.
  Vet ni om att Annikas syster håller kurser i att laga mat enligt LCHF metoden samt Fasta, synd bara att det sker så långt upp i norra Sverige.
  https://www.nolaskogslchf.se/kursinformation

  1. Artikeln i Lancet är 1. Inte granskad, 2. Har en helt annan slutsats än vad som redovisas i denna artikel. Kommentarer på det?

 5. Mainstream – media där jag en gång jobbat – är helt ute och cyklar snarare än att sköta jobbet som 3:e statsmakten! Att driva egna politiska medialinjer i kombination med att stora myndigheters politiska tillsatta chefer har varit mycket negativt för Sveriges situation! Att vi dessutom senaste 10 åren fått flera utfrysta forskare och läkare – som ofta är de just för att de vägrar ljuga med forskningsresultat – är en skam för hela Sverige. Men då detta ej tas upp ens i Expressen, DN, SvD och öv media som vägrar ens ta upp detta till diskussion – då de själva driver kollektiv mobbing – är Sverige mycket illa ute! Och detta är absolut en förklaring till Sveriges stora problem inom en rad områden!

  Stefan Fuchs

 6. Kan bara hålla med.
  Har nu lyckats hålla C-19 på en nivå där jag kan vara uppe och röra mig, gå korta sträckor. Märker att kylan påverkar mig negativt. Så fort jag inte fyller på med C vitamin och KS i jämt flöde, så ökar trycket över bröstet/hjärtat och jag får svårt att andas. Är nu inne på dag 14 och det börjar bli bättre. Har i botten 2 hjärtinfarkter, en triplebypas, en stent och 30% borttagen höger lunga. Enligt 1177 test så blev jag uppmanad att kontakta sjukvården, då jag var i riskzonen. Gick till min allmänläkare som inte tyckte jag behövde testas. Utan mina egna intiativ så hade jag förmodligen varit i en mycket allvarlig situation. Går även på LCHF. Tappat 20 kilo på 5 månader. Promenerade före jag insjuknade i förmodlig Corona, då jag inte blivit testad, ca 1mil 3-4 gånger i veckan. Nu klarar jag högst 2-3 kilometer i veckan, men känner mig på bättringsvägen. Hälsan just nu går lite upp och lite ned. Tipps, ansträng er inte, då får ni lätt bakslag, vila, vila, vila. Är nu inne på dag 14, med denna medicinering. Undrar när skiten ska släppa?
  Rekommenderar alla att läsa Lars Berns bok.
  Med vänlig hälsning,
  Björn Ganslandt

   1. Hej
    Har köpt boken med Sven Erik Nordin ”Cancern bara försvann” även din bok om Den metabola pandemin, trist att din bok från Bokus ännu inte kommit mig tillhanda trots över en månad sedan beställningen.

    Bakgrund
    Har nu sedan över en månad använt Sven Eriks kostråd med Silver 9, 10ppm och tycker att det fungerar lite bättre mot min prostata cancer. Lite problem med lös avföring efter intag av Magnesiumet.

    Är erbjuden en cancer behandling från sjukhuset ”Externa 30 sesiones implate de Braqiterapia” vilket jag inte ännu tackat ja till. Vill prova Sven Erik och dina råd först.

    Frågan nu är, jag har tabletten Casodx 50 mg en om dagen och har även Amlodipina 10 mg en tablett för högt blodtryck. Ofta är mitt tryck varierande mellan 125/7-171/80. ”Lågt på morgon tabletten på kvällen, högre på morgonen tabletten på morgonen”.

    Nu är min fråga hur påverkar tabletterna min ”diet från Sven Erik, din bok har jag ju ej fått ännu?
    När skall jag testa utan några tabletter? Är det först när prostatan har normal strålning och hur varierande kan trycket tillåtas innan även denna tablett utesluts?
    Senaste PSA provet var inte alarmerande men FERRITINA låg på 1.000 ng/ml (30.00-400.00) Det är på spanska språket testet, så jag hoppas att mina tolkningar är rätt.

    1. Lars Bern

     Jag är ledsen med jag är inte läkare och kan tyvärr inte ta ansvar för specifika råd till dig. Det enda jag kan göra är att säga hur jag själv skulle gjort, men eftersom jag saknar erfarenhet av din situation kan jag tyvärr inte ge ngt råd, du måste prata med en eller fler läkare. Att boken inte kommit fram tyder på att den försvunnit i posten, Bokus är normalt mkt snabbare.

  1. Samma här men blir bättre av liposomalt c (3 g dag) samt vitamin c pulver 7 g dag och kollidalt silver via nebulisator. Har dock inga sjukdomar i botten men idag blir många unga allvarligt sjuka så det är ingen garanti att vara under 40 år ich annars frisk som jag är. Läste idag att barn ligger i respirator för corona i Usa! Och i Sverige är det ju flera unga efter skidresor. Varför ökar unga sjuka i corona nu?

  2. Intressant och hoppas att du snart är frisk igen! Får jag fråga vad KS är och hur mycket c-vitamin du tar per dag?

   1. Hej Erica! Självklart! Finns på instagram @yogasmul om du vill se mer exakt vilka grejer jag tar nu! Ks = kolloidalt silver ionosil ion silver är det bästa märket. Av det tar jag en msk per dag via nebulisator eller sprayflaska eller bara en sked med citronsaft och en skvätt rödvin. C-vitamin tar jag 10 gram per dag och utspritt över dagen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen