3 reaktioner på ”Statinbedrägeriet effektivt avslöjat”

 1. Björn Ganslandt

  Fruktansvärd och skrämmande information.
  Frågan är för många om skadade kärl kan bli till friska kärl genom rätt kost och träning ?
  Eller är skadade kärlväggar för alltid skadade?

  1. Kost och motion kanske inte räcker. Men dr Mathias Rath har bevisat fotografiskt att terapeutiska doser med C-vitamin, aminosyrorna Lycin och prolin samt polyfenoler kan vända en förkalkning. Metoden är helt enkelt att stärka bindväven (kollagenet). När inte förstärkning behövs gör sig kroppen av med reparationen.
   Kvitaminet har en viktig roll att se till Att kalcium hamnar i skelettet och inte i blodkärlen.

 2. PROKOP KRISTOFER

  TACK FÖR ERT NÄSTA ARTIKEL OM STATINER-ATORWASTATIN DÖDSFÄLLAN !!!!!!!!!!!!!!!! JAG LEVER D.V.S. VÄNTAR PÅ DÖDEN KVAR , TACK MINA UPPTÄCKTER OCH WIKIPEDIA -STATINER -BIVERKNINGAR= DÖDSFÄLLAN I PRAKTIHEN. JAG HAR KOPIERAT ERT ARTIKEL , MEN VILL EJ LÄSA OM MIN KAMP MED DÖDEN INOM FEM ÅRS EXPERIMENTAL , SJÄLV KAMP MOT SOCKER , SOVTVÅNG RFTER MATEN , KÖRKORT TEATER MED ÖGONLÄKAREN !!!!!!!!!!!!! IGÅR KÄKADE BIFF MED KARLSBERG KL19. MEN GICK ATT SOVA KL 0,2 IDAG! DET ÄR BEVIS , ATT SOCKER ÄR OK.! På konferensen käkade kannelbulle +välkomst kaffe. Därefter snarkade i andra raden ! Alla misstänkte , att knarkare! Fackförening UNIONEN PENSIONÄRER – på weckans info-möte jag somnade & snarkade efter frukost , sen blev ej bjuden på gemensamt middagfest !!!!!!!!!!!!LÄMNDE FACKET , SOM DYSKRYMINATIONSKÄRNAN I JANTELAGENS-LAGLÖSLAND .se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I Idiotfabriken , tack våre förskar-neonazister betallda för judas-kassan!! MOSSES-NEONASISMENS VINSTGIRIGHET !!!!!!!!!!!!!!!k.p 2019-01-09 .FARSTA -STOCKHOLM

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen