5 reaktioner på ”Jo Cancerfonden socker ökar cancerrisken i högsta grad!”

 1. Tack för en lättförstådd och mycket intressant föreläsning.
  Beklämmande är att de serverar sötsaker på
  en avdelning för cancerpatienter.
  S. Dahlgren

 2. Ann-Charlotte Jorfors-Olsson

  Så bra förklarat! Jobbat i hemtjänst i många år och har löst om vad socker gör med cancer, det har kännts eländigt att servera “näringsdrycker” fullproppade med kolhydrater. Är ju att göda cancern ?
  Tack för en bra föreläsning!!

 3. Åh, vilket bra föredrag, det bästa jag hört. Nu förstår jag verkligen hur illa det är att äta kolhydratrik mat flera gånger per dag, som de flesta av oss gör idag.

 4. Hej Lars och tack för ett viktigt inlägg.
  Innan jag tittade på ditt inlägg slog mig tanken att:

  Varför går Cancerfondens insamlade medel till debattinlägg som förespråkar socker?!

  Deras uppgift är väl inte opinionsbildning för eller emot olika åsikter i ett ämne där de mest utbildade i området själva har svårt att svara på frågor om orsaken till eller påverkan av cancer?

  Att det förekommer oegentligheter i USA där läkemedelstillverkarna är de som bedriver forskningen kan jag förstå. Forskningen där lever dessutom på bidrag från matindustrin (Sockertillverkarna)

  Titta gärna på västvärldens totala konsumtion av fett i förhållande till konsumtionen av socker sedan 60-70-talet då Antifettpropagandan startade i USA.

  Du bidrar på ett bra sått men jag tycker detta snarast måste komma till allmänhetens kännedom så att eventuella missförhållanden kan rättas till. Bidragsgivande privatpersoner ska inte föras bakom ljuset och bidra till att Cancerfonden bekostar propaganda för någon som motverkar cancerforskningens utveckling.

  Med vänlig hälsning
  John Forslund

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen