3 reaktioner på ”Rockefellers ande vilar över skolmedicinen”

 1. Tack för att jag är medlem här ! Förra året dog en av mina närmaste vänner av bukspottkörtelcancer. Han började känna sig dålig två år tidigare. Han var hos “vården” och sökte hjälp många ggr före sitt besked.
  Han var helt otroligt kämpande under hela sin sjukdomstid. Bl a var han i Uppsala och fick ny ganska oprövad behandling där de “brände” hans tumörer och metastaser…. efter den behandlingen blev han sämre…..
  Själv är jag ordinerad medicin mot blodfetter. Den heter Atorvastatin. Det senaste året har jag kännt konstig värk på olika platser i min kropp.
  Jag funderar på att göra uppehåll med denna
  medicin ….

  1. Lars Bern

   Den värken är den vanligaste biverkan från statiner och beror på muskelförtvining. Tänk då på att hjärtat även är en muskel. Och personer med högt kolesterol är friskast och lever längst och får mer sällan Alzheimer. Själv har jag mkt höga kolesterolnivåer men skull aldrig ta statiner.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen