Metabol Hälsa

Läs om Lars Berns hälsoresa i boken ”CORONAN och den metabola pandemin”, som hans senaste uppdaterade version av boken heter.

I boken analyserar han bakgrunden till den metabola pandemin och visar på dess underliggande orsaker och vad som kan och bör göras för att stoppa den. Boken innehåller mängder av tips och analyserar även hur den metabola pandemin skapat grogrunden för Covid-19 pandemin från SARS-CoV-2 viruset. För personer utan metabola sjuklighet orsakar viruset i de flesta fall bara en harmlös säsongsinfluensa.

Boken finns att köpa i Swebb-TVs webshop här.

Lars Bern är tekn.dr. på Chalmers och var tidigare bl.a. vd i Svensk Metanolutveckling (Volvo), Ångpanneföreningen, Incentive och i IVL Svenska Miljöinstitutet. 1992 drabbades han av cancer och tvingades säga upp sina uppdrag i näringslivet. Sedan dess har han ägnat sitt liv åt att fortbilda sig i att hålla sig frisk med hjälp av naturlig näring och slutade med alla läkemedel han stod på efter sin cancerbehandling. Efter det var han en tid ledamot i Vetenskapsakademiens miljökommitté och vice ordförande i Cancerfonden. Han har fortsatt att engagera sig i miljö- och hälsofrågor och har genom sin blogg Anthropocene med drygt 10.000 läsare per dygn blivit en välkänd och ofta anlitad samhällsdebattör. 2017 var han med och grundade Nordiska föreningen NNMH.

Rulla till toppen