Metabol Hälsa

Läs om Lars Berns hälsoresa i boken ”CORONAN och den metabola pandemin”, som hans senaste uppdaterade version av boken heter.

I boken analyserar han bakgrunden till den metabola pandemin och visar på dess underliggande orsaker och vad som kan och bör göras för att stoppa den. Boken innehåller mängder av tips och analyserar även hur den metabola pandemin skapat grogrunden för Covid-19 pandemin från SARS-CoV-2 viruset. För personer utan metabola sjuklighet orsakar viruset i de flesta fall bara en harmlös säsongsinfluensa.

Boken finns att köpa i Swebb-TVs webshop här.

Lars Bern, är en av grundarna till föreningen.
Författare och debattör skriver om hälso- och makropolitik, miljö- och klimatfrågan. Han var ordförande för Det Naturliga Stegets Miljöinstitut och vice ordförande för Cancerfonden. Utbildad vid Chalmers i teknisk fysik och arbetdet med utveckling alternativa drivmedel på Volvo. Han var VD på bla Svenska Miljöforskningsinstitutet IVL och Incentive (Gambro) samt ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och tidigare Kungliga Vetenskapsakademins miljökommitté. Han drabbades av svår cancer 1992 och blev tvungen att säga upp många av sina uppdrag. Han har sedan dess ägnat sitt liv åt att fortbilda sig i att hålla sig frisk med hjälp av Naturlig Näring och lyckades ta bort alla mediciner han initialt stod på efter sin cancerbehandling,

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: