Välkommen till NNMH,
Nordiska föreningen för Naturlig Näring och Metabol Hälsa!

STÖD OSS I KAMPEN FÖR VÅRA FUNDAMENTALA MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER.

I FN:s deklaration om mänskliga rättigheter står konstigt nog inget om människors självklara och fundamentala rätt att själv få bestämma över sin egen kropp och själv godkänna medicinsk behandling.

Istället föreslås att FN:s världshälsoorganisation WHO ska ges befogenhet att kräva medicinska undersökningar, immunitetsbevis på vaccinering och medicinsk behandling. Vidare att enväldigt censurera vad de anser vara desinformation. Sveriges suveränitet förloras, när WHO ges rätt att ogiltigförklara beslut fattade av suveräna nationer och får mandat att upprätta ett system med globala hälsointyg. Tillsammans måste vi försvara våra fundamentala mänskliga rättigheter.   

Den metabola pandemin breder ut sig över världen som en farsot

Över 40 miljoner människor insjuknar årligen i världen med symptom på den metabola pandemin såsom diabetes, fetma, hjärt- & kärlsjukdomar m.m.

Genom att bli medlem stödjer du vårt arbete och hjälper oss att bekämpa den metabola pandemin!

Naturlig näring håller oss friska

Om vi äter det vi är gjorda för att äta, naturlig och oprocessad mat direkt ifrån naturen, så håller vi oss friska och undviker det metabola syndromet.

Lär dig mer om vad det egentligen betyder här hos oss, här lär du dig vad som är bra och hälsosam mat för dig att äta och vad som inte är det.


Bli medlem

Stöd vårt arbete och bli medlem i föreningen.

Ge en gåva

Stöd föreningen genom att ge en gåva, bara en gång eller regelbundet.

Aktuella evenemang

Klicka här för att få mer info om våra kommande evenemang.

Rulla till toppen