Inbjudan till extra årsmöte och nationaldag

Hej!

Först och främst skriver vi för att tacka för att Du är en av våra många medlemmar, som stöder vårt arbete genom att betala årsavgift.

Vi hoppas givetvis att Du vill fortsätta att stödja oss. Årsavgiften är 200 kr och betalas enklast via hemsidan här.
Tack för ditt stöd!

Detta är också en inbjudan till extra årsmöte 6 juni kl 15.00 på Dalarö i Stockholms skärgård. Av tradition har årsmöte hållits, där föreningen grundades just på nationaldagen 2017 i Gustaf III:s anrika Tullhus, Odinsvägen 6A, 137 70 Dalarö (se bild).

Anmäl dig till årsmötet som är kostnadsfritt under Evenemang på vår hemsida, eller genom att klicka här.
Extra årsmöte hålls för att göra andra läsningen av de konsekvensändringar av stadgarna, som beslutades på årsmötet 21 januari då föreningen Nordic Nutrition Council gick ihop med Riksföreningen för Metabol Hälsa. och föreningens namn ändrades till NNMH – Nordiska föreningen för Naturlig Näring och Metabol Hälsa.
Du läser de reviderade stadgarna på hemsidan.

PROGRAM
Passa på att göra en utflykt, ät lunch och fira nationaldag i pittoreska Dalarö. Det finns flera restauranger att välja mellan utöver Tullhusrestaurangen. Du är välkommen att delta i Nationaldagsfirandet, lyssna tilll kyrkokören som kl 12.30 sjunger alla de klassiska sommarsångerna och psalmerna i kyrkan samt vara med om flagghissningsceremonin utanför Tullhuset ca. en timme senare.

Det extra årsmötet startar kl 15.
Utöver den formella delen informerar jag som ordförande om föreningens nysatsning.
Den andre av initiativtagarna till föreningen Lars Bern ger sedan sin syn på världsläget med tonvikt på allt som händer inom hälso- och sjukvården.

Välkommen hälsar
Lars-Olof (LO) Landin
Ordförande Nordiska föreningen NNMH

PS: Vi är givetvis medvetna om att många inte kan komma till Dalarö. Skicka därför gärna en synpunkt som svar på denna inbjudan vad Du skulle vilja framföra på det extra årsmötet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: