ROAD SHOW MED VÅR “NYGAMLA” FÖRENING

Jag heter Lars-Olof (LO) Landin och är ordförande i vår förening som i januari bytte namn till NORDISKA FÖRENINGEN NNMH, som utskrivet står för Naturlig Näring & Metabol Hälsa. Jag ser nu fram emot att komma ut i landet och träffa medlemmarna och berätta om den “nya” sammanslagna föreningen.

I och med samgåendet med föreningen Nordic Nutrition Council får Riksföreningen Metabol Hälsa vi inte bara fler medlemmar. Vi förstärker också vår styrelse och vår administration med nya yngre och medicinskt kunniga ledamöter, så att vi kan fortsätta att bygga vidare och bredda den kunskapsbas, som behövs för att vi ska kunna sprida saklig och evidensbaserad information om hälsobefrämjande kost, näring och livsstil till samhällets alla instanser.

Med på den Road Show vi planerar följer även medicinska specialister, som kommer att göra alla evenemang intressanta och besöksvärda. Vi kommer under våren att ordna medlemsmöten i Göteborg och Malmö, där överläkare Hans Zingmark, som också deltar i Läkaruppropet kommer att medverka. I Linköping och Uppsala medverkar Björn Hammarskjöld, fil.lic i biokemi och fd professor i pediatrik. och Sundsvall medverkar fd distriktsläkaren Annika Dahlqvist, men i Sverige mest känd som den som på allvar lanserade LCHF-dieten i Sverige.
Dessutom kommer ett extra årsmöte att hållas på plats som ännu inte är bestämd. Och vi kommer att initiera lokala möten med hjälp av medlemmar på olika orter i landet.

Inom kort kommer medlemsbrev att skickas ut lokalt med information om de olika evenemang vi arrangerar. Dessa kommer givetvis också att publiceras här på hemsidan under rubriken Evenemang. Här på hemsidan kan du också stödja föreningens kamp för naturlig näring och metabol hälsa. Årsavgiften är endast 200 kronor och ger dig rabatterat inträde på våra evenemang, regelbundna medlemsbrev samt rösträtt på föreningens årsmöten.

Om du inte redan är medlem och vill bli det nu så blir du det genom att klicka här.

Välkommen att delta i arbetet för ett nytt hälsosamt år med NORDISKA FÖRENINGEN NNMH, hälsar LO Landin

Kommande evenemang

7 reaktioner på ”ROAD SHOW MED VÅR “NYGAMLA” FÖRENING”

  1. Jan Lindqvist

    Hej, Rabattkoden för evenemangen fungerar fortfarande inte. Med Safari som WEBläsare blir det massor med felmeddelanden. Med Chrome blir det mindre felmeddelanden, men det fungerar fortfarande inte. Vid försök att komma i kontakt med er via e-mail (info@nnmh.se) så fastnar man i ert Spamfilter. Sammantaget stora tekniska problem med andra ord. :-(. //Jan

  2. Bra jobbat LO… Men här kommer en kommentar som är lite Off topic: (skulle kanske kunna läggas in som en guest blog-post i stället?)
    Kan vår förening “gå i god för” att Robert Lustig är bra kunskaps-källa som kan rekommenderas helhjärtat? Jag tycker t ex denna filmen var väldigt bra: (t ex får man veta att har man bra kvot mellan triglycerider och HDL-kolesterol kan man mest bara luta sig tillbaka)

  3. Tack för denna spännande information! Ser fram emot kommande event, för min del framför allt i Göteborg!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: