Ihopslagning med NNC

Vi har nu påbörjat hopslagning och flytt av det material som vi vill ha med oss ifrån NNCs hemsida till vår.
Ni märker det först och främst genom den nya Näringsguiden, som sakta men säkert kommer att växa fram på hemsidan,
som ni når vi menyn på toppen av sidan.
Där hittar ni djup och detaljerad information om vitaminer, mineraler m.m. som är livsviktiga att vi får i oss för att vi skall kunna
bibehålla en god metabol hälsa.

Hälsningar
Tony Berglund
Hemsidesansvarig / Funktionsmedicinsk terapeut

7 reaktioner på ”Ihopslagning med NNC”

  1. Hej! Låter bra, så jag räknar med att fortsätta vara medlem! Jag undrar om ni kommer gå vidare med planerna på en stiftelse som kan ge anslag till oberoende forskare för studier som det medicinindustriella komplexet vägrar befatta sig med? Det finns sannolikt kritiska forskare som behöver tillskott för att avslöja inte minst “vaccinindustrin” och vad som verkar vara förödande biverkningar av de s.k. “vaccinerna”. Det är nog fler än jag som skulle kunna tanka oss att skicka ett bidrag som kan gå vidare till seriösa forskare som även kan avslöja “Big Pharma”.

  2. Lars Bern är ju välbekant och välmenande. Att han backas upp är säkert positivt och
    antagligen bra på många vis MEN när partners träffas och slår sig ihop kan det möjligen vara för handen att den tilltänkta PRESENTERAR SIG!
    NNC kanske är för många bekant, förlåt en icke initierad, verkar passerat under både horisonten och radarn här. Min Browser föreslog bl.a. något med kärnkraft vilket inte verkade berikande, men vits är ju det: Så var får man fatt i “Vitamin NNC”..?
    Undrar: “Visdom utan vitsord”

  3. Hej! Mycket bra info! Har lyssnat på Tony B via alt media! Är medlem och kommer att förbli så! Hälsningar. Anneli Olofsson Visby☀️

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: