Vi tar bort anonyma kommentarer!

Det medicinindustriella komplexet som styr nästan allt inom hälsosektorn omfattar enorma ekonomiska intressen. Det finns nog ingen industrisektor som är så nerlusad med lobbyister som sprider en för industrikomplexet ensidigt gynnsam propaganda. Hittills har vi sluppit dessa lobbyister som alltid uppträder anonymt i detta kommentarsfält. Tyvärr inte längre. Därför kommer vi bara att publicera inlägg från personer som vi bedömer att vi säkert kan identifiera. Vi kommer även att tvingas säga nej till långa uppsatser med massor av länkar till annat material som vi inte har resurser att moderera och kolla riktigheten av. Den medlem som vill göra längre inlägg är välkommen att sända in ett förslag till artikel istället.

Lars Bern, moderator

9 reaktioner på ”Vi tar bort anonyma kommentarer!”

  1. Christer Nilsson

    Bra idé att ta bort kommentarer, det har blivit allt vanligare på saiter där man får kommentera där personen kopierar 5 -10 länkar och det står “läs det här”, jag hoppar över sådana kommentarer.

  2. Automatiska kontoraderingar och troll. Ni har just kommit upp på cabals radar. Till försiktighet uppmanas.

  3. Utmärkt! Det är så tröttsamt med alla dessa förment intresserade människor som, när man känner dem lite på pulsen, visar sig vara utsända lobbyister.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: