7 reaktioner på ”Ny upplaga av Den Metabola Pandemin ute”

  1. Lars Bern

   Vi har inget speciellt erbjudande till medlemmar för den här upplagan, helt enkelt för att vår lilla organisation inte klarar administrationen. Vi gick på knäna i våras och vågar inte upprepa det. Boken kommer att säljas med rabatt på våra event under året istället.

 1. Jag har även lösningen på antibiotika som består av en ört som har 21 olika antibiotika i sig alla dessa angriper samtidigt bakterien, som blir helt förvirrad och klara inte av att göra sig resistent mot denna ört. Har gett info om denna ört till Christer Asp, som är grundaren bakom ” Den ultimata självläkande människan idag “. Han kom hem från en semester på 2 veckor i lördags. Jag har hittat en ört som finns i Asien som gör en dubbelt så stark när man tar den, vi skall testa färsk och torkad, vilken skillnad det är. Denna ört är det meningen att den skall vara med i kosttillskottet för styrkelyftare. Här är även vilken del av örten som är mest aktiv, när det gäller styrka. Vi har redan hittat fem andra örter som går in på olika plan i kroppen och ger energi.

  Vilket gör att vi vet idag att Cirkulation Rush blir en storsäljare. Då detta är den ultimata delen av energi för kroppen. Då den även ger ultimat ämnesomsättning med en hög cirkulation av allt i hela kroppen.

 2. Det är inte så lätt för allmänheten att äta sig friska p g a det är bara ekologisk mat utan bekämpningsmedel som har en medicinsk verkan och denna kunskap har inte allmänheten.

  Sen gäller det även vitt socker och E-nummer i maten som, du inte får äta, för att kunna uppnå ” Den självläkande människan “.

  Och kunna få tag i livsmedel idag som innehåller minst 60 mineraler är omöjligt. Men inte om jag kan få en oberoende forskning för Basaltmineralen med 78 mineraler och 48 % kisel med stöd av statskassan. Här har det även visat sig att de andra 77 mineralerna höjer verkningsgraden i kisel till den graden att det gör en del produkter som odlas med Basaltmineral blir mycket motståndskraftiga mot mögel och svamp.

  Potatis odlare eko som provat produkten säger: Det är inte lönt att spruta mot bladmögel för det är helt borta eller det är så lite att det inte är lönt att spruta.

  Här gäller det även svampen skorv som finns på skalet som en brun fläck på potatis som har odlats med stallgödsel. Här sa lantbrukaren: Jag har i alla år haft skorv som jag använt stallgödsel, men i år med Basaltmineral i jorden var det första året jag slapp skorv på nypotatisen.

  Men det bästa var att den inte skrumpnade eller blev mjuk när den legat framme en vecka, utan den var fast och fin, det gör att jag kan ta upp större skördar utan att vara rädd för kvalitetsförsämring. Potatisen var större och hade fler ämnen, i provodlingar har skördeökningen varit 50 – 100 % högre med Basaltmineral.

  Potatis är den produkt som det används mest bekämpningsmedel mot, normalt 17 -24 sprutningar i Sverige innan skörd. I Tyskland gör de minst 1000 olika försök varje år för att försöka hitta ett bekämpningsmedel mot bladmögel hos potatis.

  De ekolantbrukare i Tyskland som har landets största skördar använder sig av kisel som jordförbättringsmedel, fast det är inte Basaltmineral.

  Bönderna använder idag växelodling och de vill ha en kalkyl på hela växelodlingen som normalt är på 5-7 år.

  Projekt 1. Basltmineral

  Projekt 2 Cancer gåtan, här vill jag ha en cancer studie som skall innefatta 30 – 40 cancerpatienter.

  Projekt 3 Metabola sjukdomar lösningen, vilket innebär att med denna mineral får man optimal ämnesomsättning. Vid brist tar kroppen inte upp så många vitaminer och mineraler, vid stor brist tar kroppen bara upp minimalt av vitaminer och mineraler och det medför sjukdom. Det betyder att mineralen är lösningen på nästan alla sjukdomar i väst. Då mineraler styr alla kroppens organ och körtlar med vitaminerna som bränsle för dom.

  Problemet med allt som har med sjukvård att göra i Sverige är sjukvårdlagen

  Projekt 4 Ta fram en storsäljare för att bekosta de andra projekten ” Energi kosttillskott för idrottare” här ingår det även en diet. Det är forskning från Sverige, Danmark och USA i alternativ medicin som ligger till grunden för våra nya produkter som jag har ett samarbete med forskaren och läkare i alternativ medicin Christer Asp. Produkten skall heta Cirkulation Rush.

  Det är två nya kosttillskott ett för idrottare och det andra för styrketränare.

  Projekt 5 Den vetenskapliga dieten till idrottare och styrketränare.

  Vi arbetar båda mot samma mål, ett rent samhälle, med enkla rena naturnära produkter till ett rimligt pris.

  Mvh. Klaus Hansen

 3. Just detta med högt blodtryck är ganska lågiskt om man går till docktorn.Det är ett sressande moment för patienten.Angående snus toback så borde det påverka pasienten.På något sätt är kropp och själ en enhet.Detta med motion stavgång är en utmärkt form för stressade pasienter.Det involverar både kropp och själ.För det är en helhet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: