Den Metabola Pandemin

Den nya genomreviderade fjärde upplagan av boken om Den Metabola Pandemin är nu under tryckning och kan beställas på http://www.litenupplaga.se/1940. Leverans är beräknad om ca. två veckor.

Jag har minskat texten från den förra upplagan för att få med en stor del nytt material i boken och länkar till mina källor har ökats till över 700 för er som vill studera vidare och se varpå jag baserat mina slutsatser.

Beställ boken nu och försäkra er om böcker att ge bort i julklapp, sannolikt tar den första tryckningen slut ganska fort med tanke på allt visat intresse.

Lars Bern

 

Om ni vill stödja mitt arbete ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

3 reaktioner på ”Den Metabola Pandemin”

 1. Du skriver i boken om att man borde skippa blodtrycksmedicinerna och istället med ändrat kosthåll och levnadssätt få ordning på blodtrycket. Men hur ska man våga ta till så drastiska åtgärder? Det finns ju knappast någon läkare som vill råda en om hur man går till väga. Jag äter Doxazosin, Attacand, Felodipin och Metoprolol. Jag kan väl knappast sluta med allt på en gång. Finns det någon instans som kan hjälpa?
  Mvh/Henrik

  1. Lars Bern

   På 90-talet stod jag även på 4 blodtryckspreparat. Första steget du skall ta är en klar kostförändring genom att ta bort i stort sett alla kolhydrater. I ordningen socker i alla former, vitt mjöl i alla former, bröd, potatis, ris m.m.. De kalorier som går bort skall i huvudsak ersättas med mättade animaliska fetter och kokosolja i matlagningen och oljor som olivolja och sesamolja i sallad där de inte värms upp. Det skadar inte heller med ett glas rödbetsljuce var dag.
   Sannolikt kommer då ditt blodtryck att sjunka och då kan du börja ta bort pillren ett efter ett, annars blir ditt blodtryck för lågt. Så gjorde jag och behöver idag ingen blodtrycksmedicin.

   1. Tack Lars för ditt engagerande svar! Nu har jag en livsuppgift i dubbel bemärkelse. Jag följer Davids kamp mot Goliat med största intresse.
    Mvh/Henrik

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: