Den Metabola Pandemin

Försäljningen av boken Den Metabola Pandemin har gått långt bättre än planerat och därför har vi varit tvungna att beställa en nytryckning av boken för att kunna leverera den till alla som beställt boken. Det kan innebära att några av er som beställt och betalt boken i värsta fall kan få vänta några veckor på leverans. Det kommer dock nya böcker och så fort de finns i lager så kommer alla betalda böcker att levereras.

Jag ber om ursäkt för dessa problem som beror på att er respons varit så överväldigande att vi inte riktigt hunnit med i vår lilla lilla administration i föreningen.

Hälsningar

Lars Bern

5 reaktioner på ”Den Metabola Pandemin”

 1. En fantastisk bok som också är chockerande hur styrda vi blir av denna globala industri. Har delat med mig till mina barn som också fått ett exemplar var att läsa och förmedla till vänner och bekanta.

  Roland Enberg

  1. Lars Bern

   Upplaga ett var 500 vilket är en stor upplaga vid book on demand. Den var slutsåld innan den kom ut. Upplaga 2 trycktes i 1000 ex och tog slut på några veckor. Nu är jag inne på upplaga 3 som trycks i 3000 ex och snart är slutsåld.

 2. Hilding Eklund

  Hej!
  Har hunnit läsa till sid 150. Det finns några korrekturfel som jag upptäckt (jag kan nog hitta dem igen om jag läser en gång till).
  Vill du att jag skickar in noteringar på var de finns.

  Hilding Eklund

  som inte kunnat se att min kommentar om C-vitaminet kom in (har skickat 2 st).
  Innehöll den något som du inte vill ha med eller glömde jag att trycka på knappen…
  Den var ganska lång och handlade bla om Linus Pauling och Dr Raths forskning om C-vitaminet och hjärtkärlsjukdomar.

  1. Lars Bern

   Jag är självklart tacksam för korrekturfel eftersom man får korrekturläsa själv vid book on demand och det är svårt att se sina egna fel. Jag har inte sett dina kommentarer om C-vitamin. Försök igen, jag har inte refuserat ngt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: